un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vreau în Norvegia

13 Oct 2013  ·

TURISM  ·

7 comentarii

Wow cum arată Norvegia! Parcă-i un mic paradis pe acolo. Cândva trebuie să fac o excursie în zona aceea, am văzut niște circuite interesante prin țările nordice ce includ și o croazieră de câteva zile pe fiordurile norvegiene.

sursa: razvanbb.ro

    7 comentarii

  1. Natura e minunata, mai nasol e cu preturile! Nu stiu daca intr-o croaziera chiar vezi ceea ce trebuie. De ex. stanca Preikestolen, d’ aia se merita cu masina, chiar daca e, poate, cea mai scumpa tara europeana.
    http://www.placerea-de-a-calatori.ro/2012/11/sus-la-preikestolen.html

      (Citează)

  2. wow, de unde îmi vine trafic pe blog …
    În alta ordine de idei, alte imagini, tot din Lofoten:
    http://www.placerea-de-a-calatori.ro/2013/03/a-sau-inceput-de-lofoten.html
    sau
    http://www.placerea-de-a-calatori.ro/2013/03/insulele-lofoten.html
    iar Norvegia toată e o splendoare și jumate. Îți recomand cu drag un road trip spre Nordkapp.

      (Citează)

  3. am facut o fezabilitate acum cativa ani, pot sa iti spun ca a iesit mai scump decat Japonia (cu tot cu zbor!). dupa cum se zice mai sus, cel mai bine se face cu masina, eventual un camping car, mai economisesti un ban de hotel.

      (Citează)

  4. daca vrei mai multe informatii despre Lofoten poti sa citesti posturile astea: http://aneagu.com/tag/lofoten/

      (Citează)

  5. In Norvegia o pizza e 100 de lei in banii nostri.
    Am un coleg, a mers 5 zile impreuna cu sotia, cu placare din Suedia si intoarcere tot in Suedia, 2500 de euro toata distractia, 5 zile, inclusiv vazut fiorduri, si Pulpit Rock..

      (Citează)

  6. plecare

      (Citează)

  7. well, cătălin, se poate și așa și altfel… cort + mâncare din benzinărie (ici și colo câte o supă caldă) și iese cu totul alt cost. Depinde!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus