un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Articole interesante citite azi 14 octombrie 2013

14 Oct 2013  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. Amuzant comentariul unui (alt) gigi la articolul cu iPhone. Deja el stia ca e de rahat, o sa fie naspa, se umple de amprente, sclavi, etc. De ce s-o mai fi chinuit Steve Jobs atat daca omul nostru stia deja ca “nu se merita”?!

    (Citează)

 2. Mma si tin minte prin 2008 jurand ca nu ai ce face cu touchscreen-ul ala imens. Acum am Note 2…

    (Citează)

 3. Și totuși, realizezi “nimicul” lansat atunci, comparând ultimul comentariu al tău (Radu) cu realitatea. Cam același lucru a fost și la lansarea iPad.

    (Citează)

 4. RCS are disponibil pentru comanda si decodoare CI+
  :)
  Enjoy!
  C.

    (Citează)

 5. @nwradu: imi pare rau pentru tine, eu abia astept sa mai scap de telecomenzi. Poate in curand vei face si tu un upgrade (urmeaza black friday, craciunul, sfantul vasile, sfantul ion, sfantul radu – motive destule :D)

  P.S. stiu ca am mai vazut si alti cititori la tine (daca nu ma insel in comentariile de la articolul cu noile viteze rcs) care erau interesati.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus