un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

LG G2 apare în magazine

27 Oct 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

lg_g2_08LG G2, smartphone-ul de 5,2 inchi cu cel mai rapid procesor al momentul, ecran superb Full HD, cameră foarte bună și o interfață în care au pus toate linkurile și facilitățile posibile, ajunge și pe piață la noi.

V-am povestit câteva impresii despre el aici.

Avem așa:

Și cele albe sunt pe câteva din magazinele de mai sus, dar eu am văzut ambele variante și credeți-mă, cel negru este mai elegant și mai frumos. Observ că la eMAG e super-ofertă la acel preț.

    7 comentarii

  1. Eu cred ca astept Nexus 5. Acelasi procesor, aproximativ acelasi hardware, dar cu androidul pur.

      (Citează)

  2. E si mai ieftin prin alte parti.

      (Citează)

  3. Surprinzator de ieftin…

      (Citează)

  4. Pe 123gsm.ro e 2050 ron varianta de 16 gb. Este sigilat si garantie 2 ani. Pe alin-gsm.ro este 2250 ron, aceleasi conditii ca la primul site.

      (Citează)

  5. Ai putea face un comparativ intre G2 si Xperia Z1? Sau, in caz contrar, tu ce ai recomanda intre cele doua? Sau ai astepta Nexus 5?

      (Citează)

  6. @Alin: iar de pe site-ul nr. 2 recomandat de tine chiar poti sa comanzi Nokia Lumia 1520 … iar daca vorbesti la telefon (pick one de pe site-ul nr. 2 recomandat de tine), iti dai seama de mai multe.

      (Citează)

  7. virgil florea

    27/10/2013 la 9:56 PM

    Il am de 3 zile si pot spune cu mana pe inima (ca si fost posesor de toata gama galaxy 1,2,3,4 plus HTC one ) ca sunt foarte multumit de alegerea facuta (l-am luat de la orange cu prelungire de abonament,,,), inafara de partea audio care la htc one excela in rest le cam bate la mare distanta pe toate precedentele, bateria in schimb nu duce ,mai mult de 24 ore la uz intensiv, 4 cont de mail, facebook, sincronizari si wifi nonstop…
    un minus sr fi doar partea audio, soneriile si notificarile la volum maxim nu se aud cum ar trebui ,,,dar pentru partea asta sper sa gasesc ceva moduri pe xda

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus