un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mașină topită la soare

12 Sep 2013  ·

AUTO  ·

6 comentarii

walkie-talkie-buildingUitați una ciudată: lumina soarelui, reflectată dintr-un zgârie-nori londonez, a topit anumite elemente de pe o mașină parcată în stradă. Probabil ceva plastic din bord.

Chestia pare plauzibilă pentru că blocul are o formă rotunjită și ar putea funcționa ca o lentilă. În plus, constructorii săi au fost de acord să repare stricăciunile produse respectivului Jaguar. Capcane urbane…

Sursa: CNN.

    6 comentarii

  1. Din ceva poze parea ca s-au deformat si oglinzile retrovizoare…

      (Citează)

  2. Pe langa masina, au mai luat foc si niste biciclete.

      (Citează)

  3. Sau puteau fi elemente din aluminiu. Parcă Jaguar foloseşte aşa ceva.

      (Citează)

  4. E halucinant ca arhitectul care l-a proiectat nu e la prima pozna de genul asta: http://gizmodo.com/death-ray-architect-speaks-out-about-his-car-melting-1265000912
    Ce zice e ca la hotelul din Las Vegas si asa e prea cald si lumea oricum se prajeste pe strada, dar in Londra nu se astepta sa fie asa multe zile cu soare :))

      (Citează)

  5. Asta e trolajul naturii. Iti dai seama in ce belea erau acum arhitectul si posesorii cladirii daca in loc de masini dadeau foc caselor din jur? Daca a topit piese metalice o perdea e floare la ureche.

      (Citează)

  6. Pe langa masina si biciclete a existat un incediu la cladirea noastra de birouri care este langa respectiva cladire in constructie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus