un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fumătorii și ofertele

13 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

31 comentarii

promoter_tigariAți observat că fumătorii primesc o grămadă de țigări moca? Aproape permanent sunt prin mall-uri tot felul de domnișoare care te întreabă dacă fumezi și, dacă răspunzi afirmativ, te informează că la unul sau două pachete de țigări achiziționate pe loc mai primești unul gratuit.

Pentru mine, ca nefumător, e chiar enervantă treaba asta. Adică la mine nu vine nimeni să mă întrebe “băi… bei Bacardi Breezer? Cumpără acum unul și-ți mai dau eu unul gratis!”. Aș lua un bax! Sau o înghețată Haagen-Dazs sau o vită argentiniană. Dacă fumezi, însă, poți să o faci cu minim 33%, poate chiar 50% discount, doar profitând de astfel de oferte care sunt și în mall-uri, în cluburi, la intrarea la concerte șamd.

Îmi aduc aminte că acum niște ani am fost la nu știu ce DJ care punea muzică într-o sferă construită în față la Romexpo. Unul de-a venit pe la 3 noaptea, când deja era prea târziu și toți plecau acasă. Totul era sponsorizat de Marlboro și la intrare erau mereu domnișoare care mă întrebau “sunteți fumător?”. Eu ziceam nu, ele se uitau la mine cu o privire mirată ce spunea “și atunci ce cauți aici?” (toți fumau; era o sferă de fum). Ulterior am văzut că dacă erai fumător primeai gratuit 3 pachete Marlboro, roșu, albastru și alb. Dacă erai deștept, luai câte un set de câte ori intrai acolo, de puteai să pleci acasă cu geanta plină. A doua zi colegii de muncă mi-au spus că mai bine luam și eu, s-ar fi găsit cumpărători destui pentru ele.

Ei bine, n-am luat. Dar prin mall-uri și cluburi, ca fumător, ai parte de o grămadă de pachete gratuite, în timp ce noi, nefumătorii, nu primim niciodată nimic de la “drogurile” pe care le consumăm în rest.

Nu mai zic de faptul că toate domnișoarele ce-ți prezintă țigările arată super-bine! Adică-mi vine mereu să le răspund “nu fumez, dar mă apuc doar ca să mai vorbim încă un minut”. Și cică așa e legea, trebuie să te întrebe dacă ești fumător, iar dacă nu ești, nu au voie să-ți prezinte nici o ofertă.

corfu_nordice

    31 comentarii

  1. Da, arata foarte bine! Se cam mira daca le spui ca nu fumezi marca lor de tigari, probabil ca nu sunt obisnuite sa fie tratate cu refuz.

      (Citează)

  2. Companiile care produc produse derivate din tutun nu mai au voie sa faca reclama la TV, pe strada, asa ca bugetele alea uriase de marcheting se duc pe accesorii interesante (gen brichete), pe gagigicile bune din malluri, pe sponsorizari de concerte si pe pachetele extra de tigari.

      (Citează)

  3. E simplu : VOR SA MOARA OAMENII CAT MAI REPEDE !!! Si de ce sa astepti dupa mama-natura, cand tu, cel care guvernezi lumea in secret, poti sa faci ceva in privnta asta ?!

      (Citează)

  4. sunt sătule de cât penis li se oferă :D

      (Citează)

  5. Eu nu fumez, dar recunoasc, “mor” de ciuda cand vad ce bunaciuni sunt alea care te intreaba…. Si stiu ca ma repet…dar oricum, si alea-s curve….. Nu exista piste care sa arate asa, si sa nu fie.

    @zoso – Crede-ma, alea accepta mult mai mult penis decat cel care li se ofera…..dar nu de la cei care ar vrea, ci de la altii, mai pe seara…

      (Citează)

  6. De ce credeti ca stau toate ca cea din poza, cu picioarele incrucisate ?!

    Fiindca sunt atat de rupte-n pista incat nici drepte nu pot sta, ca ar cadea jos la cat de largi sunt intre picioare….

      (Citează)

  7. Eu fumez Winston Blue si am parte de ofertele astea doar de vreo doua ori pe an. Aia care se plimba de la o marca la alta sa profite de toate ofertele nu ii consider fumatori adevarati, ci doar profitori.

      (Citează)

  8. Una dintre ele chiar a avut tupeu sa ii spuna lui @nwradu sa nu o mai fotografieze. Panarama!!!

      (Citează)

  9. raspunsul este simplu: “nu fumez si nici nu o sa ma apuc pentru tine.”

      (Citează)

  10. Pai lor nu le place sa fie fotografiate cu hainele pe ele, ci doar fara. Pricepi acum, habarnistule ?

    http://1.1.1.4/bmi/www.facebou.ro/wp-content/uploads/2013/08/Cele-3-zuze-perverse.jpg

      (Citează)

  11. @Alin

    Oh, tu, maret intelept, multumesc ca m-ai luminat. Ce alte sfaturi despre femei imi mai poti da?

      (Citează)

  12. @nwradu

    Redbull nu bei? Au si aia oferte de genul asta.

      (Citează)

  13. Beneficiezi de promotii și faci bișniță după aia, le dai cu 1-2 lei mai putin decât prețul de piața. La 4 pachete cred ca faci de câteva înghețate ;))

      (Citează)

  14. poza e facuta cu pantoful?

      (Citează)

  15. @nashu, sa nu te insori cu o romanca. Mai bine cu o straina.

    Femeile din Romania, din cauza educatiei inexistente sau deficitare de la noi, doar stii si tu ca am dreptate, au niste notiuni total gresite despre ce inseamna “viata”, “feminitate”, “comportament”, s.a.m.d…. Mai pe scurt, o romanca niciodata nu va intelege cu adevarat ce e viata, cum trebuie sa te porti, ce este DECENTA si MORALITATEA…

    Sincer iti spun.. Tuturor li se pare normal sa isi afiseze pista pe net. Chiar nu iti da asta de inteles, ca au probleme psihologice si de educatie majore ?! Am creat niste monstri fiindca suntem o tara inapoiata din toate punctele de vedere… Si nu e decat inceputul….

      (Citează)

  16. Dar ce știi, străinele s-ar băga la threesome? Eu sunt fan orgii iar româncele nu prea vor.

      (Citează)

  17. Mai…ce sa zic… Am citit recent de una de 19 ani care face filme porno alaturi de ma-sa, deci “in familie”… Iti dai seama ca nu au nicio retinere….

    Stiu eu ce apropouri bati, amice. Insa te asigur ca atata ipocrizie si aroganta, lipsa de edcatie si de decenta, etc, cata o sa gasesti la romance, nu vei gasi altundeva… Asta e problema, gandeste-te putin…

    Eu sincer, nu pot sa cred ca esti atat de naiv incat sa nu fi de acord cu mine cand spun ca toate romancele sunt niste tar*e….. Hai ca iti mai arat un exemplu, o dovada clara ca femeile se trag din maimute :))
    http://urod.ru/uploads/092013/12425_original.jpg

      (Citează)

  18. Nu pot fi de acord cu aceasta afirmație. Sa spui ca femeile se trag din maimuțe e ca și cum ai recunoaște ca și femeile e oameni.

      (Citează)

  19. Pai eu nu am spus ca femeile nu sunt oameni. Ti-am spus doar ca toate sunt t@rfe. Ti-am aratat si exemple. T@rfe, needucate, nesimtite, indecente….cum vrei sa le zici….

    Nu-mi spune ca tu chiar credeai ca femeile din Romania sunt educate si cu bun-simt…. Nu te banuiesc de atata naivitate, chiar nu cred….

      (Citează)

  20. @Radu: chiar nu cred ca discutii ca cea pornita de Alin mai sus fac cinste blogului tau.

      (Citează)

  21. @lorelei, probabil ca ai dreptate.

    Dar spune-mi tu ceva, daca tot te dai mironosita : pozele de genul ala va fac voua femeilor “cinste” ? Chiar vreau sa vad parerea ta.

      (Citează)

  22. @Lorelai

    De unde ideea asta preconceputa ca, dacă îi faci cinste lui @nwradu, poți sa zici orice pe blogul asta? Sugerezi cumva ca ar fi pișcotar?

      (Citează)

  23. AXIOMA

    TOATE FEMEILE BUNE DIN ROMANIA CARE NU VOR SA SE SEXEZE CU MINE SUNT CURVE.

      (Citează)

  24. @Alin: Pozele ca cele date de tine ca exemplu reflecta fix femeia sau femeile care apar in ele, nu intreaga populatie feminina a planetei.
    Pentru ca daca ar fi corecte generalizarile de genul asta, atunci si eu as putea concluziona pe baza comentariilor tale ca toti barbatii sunt niste frustrati misogini care au fost raniti de o femeie si nu pot depasi acest moment.
    Nu neg ca sunt destule femei care aleg sa-si expuna sexualitatea in moduri indecente sau s-o foloseasca pentru foloase materiale. Dar sunt la fel de multe care prefera alt comportament, si mi se pare trist ca nu poti sa vezi chestia asta sau ca te invarti in cercuri in care nu gasesti si femei ok.
    Si fara intentie de insulta, chiar sunt curioasa sa inteleg cum privesti problema. Spui ca toate femeile sunt t@rfe (si te citez aici, exact asa te-ai exprimat). Dar mama ta este tot femeie. Ea cum se incadreaza in conceptiile tale de viata?

    @Nashu: cel mai mare, doar se vede din obiectivitatea si diversitatea articolelor lui, nu? :)

      (Citează)

  25. Ofertele astea se “întâmplă” prin oraşele mari. La Hunedoara, de exemplu, nu vine nimeni să-ţi ofere ţigări moca.

      (Citează)

  26. AXIOMA

    Nu toate femeile din Romania care nu vor sa se sexeze cu mine sunt curve. Ci doar alea care fac videochat, alea de pe centura, alea de la masaj erotic, mama ta, si mai ales, ALEA CARE ISI PUN POZE NUD PE FACEBOOK

      (Citează)

  27. Alin, cand o ai mica mica, ca aia de furnica, iti trebuie muuuulte alte calitati ca sa compensezi. Nu te da batut!

      (Citează)

  28. Ahaha ai nimerit bine cu axioma gogu :))

      (Citează)

  29. Chicane era atunci la platane, am fost şi eu. Şi eu ştiu că trebuia să cumperi 1 pachet de ţigări ca să intri la spectacol (şi primeai încă 2 gratis).
    Ţin minte că la concertul ăla era un tâmpit îmbrăcat în Michael Jackson care venea la tine, făcea 3 mişcări stil MJ şi apoi se muta 1 metru mai încolo şi făcea aceleaşi 3 mişcări. Făcea un cerc în interiorul sferei şi a trecut de 4-5 ori pe lângă mine în seara aia. Nimeni nu l-a băgat în seamă toată seara. Şi nu era animator sau ceva, făcea asta de bună voie.

      (Citează)

  30. @gogu, am gasit una pe gustul tau, stii tu, mi-ai zis sa iti caut si tie o gagica sexy. E foarte frumoasa, seamana cu tine. SA VA IUBITI MULT, DA ?!

    http://www.facebou.ro/wp-content/uploads/2013/09/Sexy-bomba-de-romania.jpg

      (Citează)

  31. @ radu: ce a fost atat de nepotrivit la comentariul meu anterior de ai considerat ca nu e cazul să apară?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus