un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

“Pentru o lume mai bunicică”

9 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

okeiutZilele Biz se promovează printr-o campanie inedită, în care una dintre imagini este și cea din dreapta. Mai jos puteți urmări întreg clipul video.

Ideea este, din contră, să nu te mulțumești cu mediocritate în mediul business. Conferința Zilele Biz are loc pe 11-15 noiembrie la Howard Johnson, are secțiunile Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR, Media & Marketing și speakeri din top managementul MB Telecom, eMAG, Gecad, Softwin, ba chiar și un blogger devenit antreprenor de succes, Bobby Voicu de la Mavenhut. Detalii pentru participare pe site-ul oficial zilelebiz.ro.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus