un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante 09 septembrie 2013

9 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. “Noul motor 1.2 TCe de 125 CP este un propulsor cu 4 cilindri in linie si injectie directa. El dezvolta 90% din cuplul maxim inca de la 1.500 rotatii pe minut. Distributia este pe lant si este garantata pe viata, nu necesita intretinere. Acest motor este cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte.”

  Pfuai…Parca parca imi pare rau ca mi-am luat forester sh.

    (Citează)

 2. Dap. Trecerea de la logan la forester e apriga :)

  Cred ca la ford este ceva mai multa incredere. Oricum, am inteles ca si pe logan motorul ala mic si turbo e agitat rau.
  Pe mine, ca traitor in Romania, nu poate decat sa ma bucure evolutia unor fabrici de aici. Pana acum aveam interes direct sa mearga bine dacia, acum a iesit la pensie interesul. De acum, este strict aducator de bani in tara

    (Citează)

 3. da e ala de 90 de cai. Il are un amic. Cica e foarte interesant, sa zic asa.

  totusi…ceva nu imi pusca la motoarele astea mici si cu cai multi. Poate paranoia.

    (Citează)

 4. UPC nu a scos nimic din canalele PRO de pe satelit.
  Am vazut peste tot stirea asta.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus