un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concluzia amuzantă a meciului

19 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

steaua_chelsea_foto_09Eu nu înțeleg de ce UEFA insistă ca jucătorii și antrenorii să dea interviuri imediat după meci, având în considerare că toți spun lucruri absolut banale. “O victorie meritată” sau “da, am vrut să câștigăm, dar nu am reușit, iar acum trebuie să ne gândim la meciul următor…”

Iar uneori ai parte chiar de interviuri amuzante. Spune jucătorul Adrian Popa după Shalke – Steaua 3-0: “e un rezultat mincinos, până la primul gol ei nu au avut mari ocazii, au jucat slab, îi huiduiau suporterii…”.

Da, corect, până la primul gol! Până la primul gol nu au jucat bine, apoi au dat gol, ceea ce înseamnă că, nu-i așa, au început să joace bine! E ca și cum ai spune “până la primul gol n-au arătat că știu să dea gol”.

Iar 3-0 nu-i un rezultat mincinos. E o victorie clară și categorică. 1-0 poate fi un rezultat mincinos, în sensul că o echipă mai slabă poate avea noroc la un corner sau un penalty, iar cealaltă echipă, mult mai bună tot meciul, are însă ghinion la poartă. La 3-0 nu mai poți spune că meritai victoria și scorul nu-i echitabil.

În rest, după primul meci rămân la părerea spusă inițial: Steaua a ajuns în grupă cu echipe neinteresante și ia bătaie. Mai bine lua bătaie în grupa cu Barcelona și Milan, ca să fie spectacol de ținut minte.

    4 comentarii

  1. Poţi să spui eventual că nu e corect. Dar când ne-au dat 4 la Bucureşti şi acum ne-au dat iar vreo 3, e clar că pur şi simplu sunt la alt nivel.

      (Citează)

  2. Eu cred totusi ca astia mananca altceva…

      (Citează)

  3. Aiurea e ca nu au miscat in atac. Ca au luat bataie nu ar fi un capat de tara.

      (Citează)

  4. La fel si Piturca , repeta din 2 in 2 propozitii ” Fotbalul se joaca pe goluri , asta e . ”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus