un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografiile se pot imprima și pe lemn

19 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

foto_lemnBlue77max, un cititor de mulți ani al blogului, mi-a semnalat că produce fotografii pe lemn, obiecte decorative care pot fi în același timp elegante și inedite. Sunt multe birouri și multe rafturi de bibliotecă unde lemnul arată mai bine decât alte materiale.

Le găsiți pe toate pe www.fotografie-pe-lemn.ro

  3 comentarii

 1. da, mai ales alea de la nunta. ca atunci cand divortezi, macar sa faci un foc strasnic de tabara, nu sa le arzi in chiuveta.

    (Citează)

 2. Eu am vazut odata un printer flatbed foarte misto care printa fotografii si pe pietre. Idee geniala de afacere, vinzi pietre cu imagini printate pe ele din diverse orase turistice mari si minti frumos cum ca chiar si pietrele respective sunt din orasul respectiv :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus