un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concert Hurts pe 11 octombrie

23 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Pe 11 octombrie este concert Hurts la Romexpo, sponsorizat de Orange. Vor cânta albumul nou Exile, iar biletele costă 120 sau 140 de lei prin Eventim.

Mi-a plăcut de ei încă de când am ascultat prima oară Wonderful Life și Silver Lining. De pe noul album îmi plac Somebody to Die For și Miracle. Dacă nu-i știați cred că veți descoperi acum niște piese frumoase.

  3 comentarii

 1. Cunoastem hurts si vom fi acolo ;)

    (Citează)

 2. Oh no, m-a tampit sora-mea cu astia. Isi ia bilet sa-i vada live, pana pe 11 octombrie o sa ma innebuneasca cu Hurts-ii ei :))

    (Citează)

 3. Am fost si eu :D
  Dragos, uite ce ai pierdut https://www.youtube.com/watch?v=CW8olWTrq1c

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus