un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Sunt mulțumit de tamperul de cafea

18 Aug 2013  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

tamper_cafea_1După o lună și ceva de folosit tamperul pentru cafea, pot să confirm că da, cafeaua iese mai tare dacă presezi cafeaua în portafiltru. Explicația e simplă, apa nu-și găsește ușor un culoar prin cafeaua bine presată și atunci se infiltrează cu dificultate prin ea, extrăgând mult mai multă aromă.

Prin urmare, dacă la aceeași cantitate de cafea obțin una mai tare ca înainte, am redus cantitatea de cafea. Când scriu acest articol tocmai am terminat de băut una la care am pus mai puțină cafea ca oricând și tot are un gust plin și îi simt bine aroma. Așadar, o pungă de cafea mă va ține mai mult timp, ceea ce-i o veste bună.

Cum tamperele sunt scumpe rău în România, vă sfătuiesc să luați de pe eBay, unde am dat 23 de dolari pe al meu. Dar să măsurați bine diametrul portafiltrului vostru și să luați un tamper cu un milimetru mai mic.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus