un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reduceri mari la eMAG în acest weekend

23 Aug 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

emag_crazy_weekendeMAG a anunțat niște reduceri bune de preț pentru acest weekend (23-26 aug și poate campania se repetă în weekendurile viitoare). Vă reamintesc cu această ocazie că toți banii pe care îi fac din afiliere în luna aceasta îi voi dona către UNICEF, să ajungă la un program de-al lor pentru ajutorarea copiilor cu dizabilități.

Tot ce trebuie să faceți este să dați un click pe linkurile de afiliere de mai jos și apoi să cumpărați. Prețul pentru voi rămâne același, desigur.

Puteți consulta toate ofertele Crazy Weekend, iar pe mine m-au atras în special următoarele:

  3 comentarii

 1. Oferta pentru Nexus e chiar buna, merita luat.

    (Citează)

 2. la nexus mai pus 250 ron si cumperi versiunea noua

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus