un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HTC One Mini, anunțat oficial

18 Jul 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

HTC One mini

HTC a anunțat One Mini, versiunea mai mică a modelului lor de top. Și aș îndrăzni să spun că este un “mini” ca la carte, adică același design, dar într-o carcasă mai mică, plus câteva diferențe la partea hardware, care însă nu par a-ți strica experiența.

Specificații

HTC One Mini

HTC One

Ecran 4,3 inci, 1280 x 720 px, Super LCD2 4,7 inci, 1920 x 1080 px, Super LCD3
Procesor Dual-core 1,4 GHz, Snapdragon 400 Quad-core 1,7 GHz Snapdragon 600
Memorie 1 GB RAM, 16 GB stocare 2 GB RAM, 32/64 GB stocare
Camera foto Ultrapixel 4 Mpx Ultrapixel 4 Mpx
Dimensiuni 132 x 63,2 x 9,25 mm 137,4 x 68,2 x 9,3 mm
Greutate 122 grame 143 grame
Baterie 1800 mAh 2300 mAh
Disponibilitate Septembrie 2013 2.629 lei la eMAG

2.741 lei la PC Garage

Include toate șmecheriile software de pe HTC One, adică Blinkfeed, Zoe și restul, are două difuzoare frontale pentru sistemul BoomSound și Beats Audio. Are și carcasa făcută în aceeași tehnologie de aluminiu frezat și arată la fel de bine.

Și apropo, hardware-ul lui One Mini este la nivelul lui One X, ceea ce înseamnă că toată interfața nouă din Sense 5 ar putea rula și pe modelele mai vechi.

Singurul lucru care mă nemulțumește este stocarea de doar 16 GB, fără slot de card de memorie. Probabil că ai doar vreo 10 GB disponibili de fapt pentru tine.

În alte știri despre HTC One, cel mare, în perioada următoare va primi update-ul la Android 4.2, iar începând de astăzi îl găsiți și pe culoarea roșie, în exclusivitate la Vodafone, și poate fi văzut în magazinul lor din AFI Palace.

Acum aștept și HTC One Zoom :P

    14 comentarii

  1. A apărut update 4.2 pentru One de peste 10 zile și s-au rezolvat problemele enervante.

      (Citează)

  2. De update la One X stii ceva ?

      (Citează)

  3. Ia compara-l cu Motorola Razr I la dimensiuni, performante si baterie…

      (Citează)

  4. One e 2399 la verzi ! Arata maxim modelul rosu ! Oricum acest mini imi pare o tampenie , pentru ca nu e asa de mini in afara de display ; dimensiunile in rest sunt prea mari – mai bine-ti iei the real one !

      (Citează)

  5. Pare a fi raspunsul celor de la HTC la S4 mini…nu vad mari diferente intre ele doua, doar designul poate fi un element care sa-ti altereze alegerea.

      (Citează)

  6. Am update-ul oficial la 4.2.2 pe HTC ONE din 5 iulie

      (Citează)

  7. l-au handicapat rau… pacat. dp meu dv, nu merita.
    sau ar merita, doar daca ar avea un pret corect.

      (Citează)

  8. HTC One Mini a aparut la precomanda in Anglia la pretul de 445 Euro, livrare in 2-3 saptamani. mobilefun.co.uk/sim-free-htc-one-mini-silver-p40157.htm

      (Citează)

  9. Imi place la HTC One Mini ca are ecran HD fata de qHD pe Samsung Galaxy S4 mini in aceeasi diagonala de 4.3 inch

      (Citează)

  10. @ relu – Tot rezolutie qHD are , ca si S4 mini . Sincer , sunt variante stripped , ar fi fost mai ok daca se chinuiau sa integreze in el Snapdragon MSM8960T de pe Xperia Sp (care costa vreo 12oo si are specificatii de top) si il ofereau la un pret decent . Daca se va pozitiona ~ S4 mini ca pret va fi o greseala mare din punctul meu de vedere , insa daca va fi undeva ~ 1500 cred ca va fi foarte cumparat !

    Ati observat ca a devenit un trend – de a face smart de top MINI ? Mie mi se pare ca se vor cere din ce in ce mai mult si ajunge iar la cele mici :D

      (Citează)

    • @Liviu: trend-ul este spre mai mare. La asiatici se folosesc doar cele mari și se crede că încet-încet vor deveni populare și pe aici sau în America. Rămâne de văzut cât de tare ne împotrivim acestei mode.

        (Citează)

  11. 1. Ma scuzati – e HD ;
    2. corectie “se vor cere din ce in ce mai mult si ajungem iar la cele mici :D”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus