un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Top Social Brands în România, clasamentul din 2013

20 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Cele mai active branduri în social media, alese de cei de la Biz și cu pondere de la specialiști online, rapoarte de trafic și menționări șamd. Mai multe detalii aici, clasamentul aici.

De notat că la mașini conduce Ford, la bere Heineken, Cosmote depășește Orange, Pepsi pe Coca-Cola, iar eMAG nu apare deloc, singurul magazin online fiind F64.

 1. Vodafone
 2. Samsung
 3. Danone
 4. Avon
 5. Pepsi
 6. Heineken
 7. Cosmote
 8. Coca-Cola
 9. Ford
 10. Orange
 11. F64
 12. Nivea
 13. Nokia
 14. Romtelecom
 15. Dacia
 16. KFC
 17. Staropramen
 18. Microsoft
 19. Timisoreana
 20. Renault
 21. ING
 22. Lay’s
 23. Farmec
 24. Ursus
 25. BMW
 26. Banca Transilvania
 27. Petrom
 28. Rom
 29. Doncafe
 30. L’Oreal
 31. BCR
 32. HTC
 33. Lenor
 34. Grolsch
 35. UPC
 36. Prigat
 37. Citroen
 38. Bitdefender
 39. LG
 40. HP
 41. Pireus Bank
 42. OMV
 43. Jack Daniel’s
 44. Oriflame
 45. Matache Macelaru
 46. KLM
 47. Canon
 48. Heidi
 49. Skoda
 50. Siemens

  3 comentarii

 1. bre, activ inseamna si influent? sau ca au facut ceva profituri mai mari?
  in alta ordine de idei, cum suna Matache Macelaru vrea sa fie prietenul tau? :)

    (Citează)

 2. Asta e topul celor care au decartat cel mai mult la Revista Biz&co, un fel de “multumim sponsorilor, om nom nom, mai poftiti pe la noi, om nom nom”.

    (Citează)

  • @nashu_mare: mă îndoiesc că toți din top fac asta. Iar dacă topul chiar contează, cum Biz probabil are interesul să-l facă, înseamnă că au în spate și toate justificările pentru punctaje, voturi, monitorizare și restul.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus