un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ozana cea frumos curgătoare

20 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

48 comentarii

barabanceaSunt la curent cu câteva “vedete” de la noi, dar în principal este vorba de cele care m-au impresionat prin dimensiunea generoasă a farmecului lor și ușurința cu care sunt dispuse să-și arate tuturor aceste calități, fără a ascunde nimic.

Așa că mă întreb cine este Ozana Barabancea. N-am auzit niciodată de această doamnă, tot de dimensiuni generoase. Cu atât mai mult nu înțeleg de ce aș vrea să citesc un interviu în Playboy cu dânsa, cu întrebări precum “care e cel mai ciudat film porno văzut” sau “cânți în timp ce faci sex?”. De ce? Și nu doar atât, dar văd că ne mai dansează și în apă în viitoarea emisiune Splash.

Săritura în piscină va fi ca atunci când a venit meteoritul și a omorât dinozaurii.

    48 comentarii

  1. Nu era din Divertis asta cu
    “Ozana cea frumos curgatoare… SI URAT MIROSITOARE”

      (Citează)

  2. lol ti-am stricat designul.
    In style-Red.css, pe la linia 53 sterge la .commentlist p linia cu float: left si in loc de display: block, pune display: inline-block

      (Citează)

  3. Ozana Barabancea este, probabil, una dintre cele mai bune interprete de jazz pe care le mai avem. Profesor i-a fost Anca Parghel. Altă necunoscută, probabil, că nu ajunge jazz-ul la oricine. Lăsând deoparte mizeriile media pe care le face, aş spune că-n faţa respectivei doamne pui piciorul în pământ şi spui “mulţumesc, doamnă”.
    Dar nu e o problemă. Nici Anca Parghel nu este pentru mase, nici Mihaela Runceanu nu a fost, nici Dida Drăgan, ba nici măcar Aura Urziceanu. E normal să nu ştim de ele.

      (Citează)

    • @BogDan: da, jazz-ul e o nișă mică la noi, dar dacă se bucură de așa respect prin muzica ei, de ce se duce să sară în piscină?

        (Citează)

  4. Pentru cineva care a scris asta (Consider că dacă vrei să fii luat în serios, trebuie să te exprimi corect gramatical, fără cratime în plus sau minus, să poţi pune corect doi sau trei de i atunci când e cazul, fără “k” şi alte “l33t talk”) în descrierea proprie, ar fi fost de aşteptat să fi citit înainte despre Ozana. Măcar 3 rânduri şi nu pe TPU sau click sau din zicerile distrusului de Huidu. Dar na, ignoranţa, chiar şi la cei cu facultate şi net, este o constantă a vieţii şi o necesitate. So, pulifrici de net ce eşti, nici măcar un “marş la rahat” nu meriţi.

      (Citează)

    • @ela: lol, nu era mai simplu să-mi zici cine este și ce face, cum a făcut BogDan? Până la urmă asta era întrebarea mea și scopul discuției.
      Dacă toți am căuta pe net întâi, singurele site-uri ar rămâne Wikipedia și Google. De unde vrei să afli ceva pe Google, dacă nu pe site-uri unde oamenii întreabă ceva și alții răspund – spre deosebire de tine – politicos și la obiect?

        (Citează)

  5. “pasiune pentru tehnologie (și borfeline de la TV)”

    PS: mi se rupe că cântă un gen muzical de care mi se rupe.

      (Citează)

  6. Excluzand ce face acum, Ozana Barabancea este un om extraordinar, o profesoara de aur, o voce unica, un cantaret de jazz cum putini sunt :)

      (Citează)

  7. deci bogdan si ela se agita masiv ca mari talente precum ozana barabancea sunt pangarite abuziv pe internet, dar nu vad discrepanta intre genul de muzica pe care il canta doamna (si cica il canta bine) si mizeria de emisiune in care o sa apara in posturi la fel de ingrate.

    mkay…

      (Citează)

  8. @nwradu – Pentru că aşa câştigă în lumea reală. Din nefericire, asta este situaţia. Nu o scutesc de mizerie, ba dimpotrivă, o condamn pentru atitudinea ei şi pentru ceea ce face. Asta însă nu-i răpeşte nimic din talent. Dar vezi tu, ea nu este blogger. Ea nu se bate pe burtă cu oamenii din (domeniu la alegere), care să râdă apoi pe la colţuri de asta. Pe ea nu are cine să o publiciteze. Este neimportantă. Important este să faci tot posibilul să duci mai departe superficialitatea. Dovadă, să mă ierţi, aceea cu care navighezi. Am trecut cu vederea peste gluma proastă cu “dimensiuni generoase”. Mahalia Jackson, Aretha Franklin, Etta James o infirmă rapid. Păuniţa Ionescu, de asemenea. Numai la noi facem mişto de oameni în funcţie de cum arată. Bine că era Demis Roussos slab şi Freddie Mercury hetero.
    Cumva mi-e scârbă.

      (Citează)

    • @BogDan: păi eu nu zic că cineva gras n-ar putea fi un artist bun. În unele nișe, este chiar o necesitate. Eu nu înțeleg ce caută la sărituri în piscină, la te pui cu blondele șamd. Tu înțelegi asta?

      Nu-i vorba de publicitate. O nișa are fanii ei. Când te adresezi marii mulțimi poate este cazul să sari și în piscină, să apari și în Playboy, să te vadă lumea și în cluburi, că așa este jocul la acel nivel. Și Udrea a dat cu mopul înainte de alegeri, că așa primea voturi. Să nu-mi spui că tu crezi că, societatea fiind cum este, orice artist/scriitor/cântăreț/pictor șamd ar trebui să sară în piscină pentru publicitate, să meargă la Capatos, că altfel nu are șanse în viață. Dar cu demnitatea cum rămâne?

      Înțeleg că-i apreciezi și respecți muzica. Respecți însă și omul, acum când sare în piscină alături de Sânziana Buruiană?

      Cât despre termenul “dimensiuni generoase”, ce să fac, să mă ascund de termeni? Femeia este obeză, acesta-i adevărul, trebuie să mă prefac că împăratul are haine frumoase?

        (Citează)

  9. @ela: Ozana, tu eşti?

      (Citează)

  10. Ozana Barabancea… serios?

    De cand vedetele sunt grase? Si mai e un gras in clipul ala.

    Asta arata cat de jos este nivelul divertismentului nostru. O vedeta ar trebui macar intr-un fel sa inspire. Teoretic nu-i suficient doar s-arati bine, dar Ozana asta nici macar la baremul ala nu se ridica. Cine dracu vrea s-o vada p-aia uda?

      (Citează)

  11. @Radu Tanasescu – Am dat câteva nume mai sus. Mai adaug Jon Oliva, Messiah Marcolin, Meat Loaf, Rick Ross…asta sperând că am atins personaje pe care le cunoşti. La tine muzica ţine de cum arată omul? Gary Moore, tăiat pe faţă, Lemmy, dita’ coşul pe meclă, Whitney, drogată, Michael, rupt în două de operaţii şi tratamente, Janis, spartă-n două de droguri, dar o voce peste orice voce de culoare existentă, Demis Roussos…şi pot continua până mâine. Eşti sigur că înainte de a avea voie să critici…ştii şi muzică? Sau la tine valoarea este dată de Inna şi Ruby, pentru că le-ai stinge lumina?
    De data asta mi-e milă.

      (Citează)

  12. @nwradu – Am spus deja mai sus că nu am cum să trec cu vederea mizeriile mondene :)

      (Citează)

  13. Ozana Barabancea apare în emisiune în calitate de purtatoare de costum de baie ud. Nu cântă. Așa că da, pot să spun că nu vreau să-i văd fizicul în detaliu indiferent cât de bine cântă.

      (Citează)

  14. Ba, da’ daca, cu tot talentul la cantat, ar fi violat un copil de gradinita, aveam dreptul sa ne luam de ea si sa cerem judecarea ei? Atunci de ce sa nu o luam la perpules cand se chiloteste cu alte panarame pentru bani? De ce sa nu o tratam ca pe alte panarame?

    Si bî) de unde si pana unde ar trebui sa ai neaparat respect pentru cineva care face o chestie pe care tu nu o apreciezi? Basinile intelectuale trebuie sa ramana personale.

      (Citează)

  15. @nashu_mare – Felicitări, mai ales că estimez că ai şi drept de vot :) Ne vei duce mai departe. Din nefericire.

      (Citează)

  16. @BogDan

    Din pacate, da, din impozitele mele va trebui sa traiti si tu si basinile tale pseudo-intelectuale. Nu e optiunea mea dar cica asa e in democratie.

      (Citează)

  17. @nashu_mare – Din impozitele tale nu trăieşte nimeni. Mă rog, măcar eu, că de vreo 9 ani încoace lucrez pentru o ţară civilizată, liberă de personaje ca tine. Aşa că trimite-i impozitele mamei tale. S-ar putea să aprecieze că, na, aduci acasă de vreo 8-10 ori mai puţin decât ăia care aduc lucrând pentru străini. Pari genul perfect de român mulţumit cu puţin :) Ştii cum este la români, să ne mulţumim cu puţin, dovadă superficialitatea cu care tratezi lucrurile. Felicitări, rromâne.

      (Citează)

  18. Par, nu? Presupun ca burta m-a dat de gol. Si chipiul din poza.

    Oricum, imi place cum lucrezi pentru o tara civilizata dar o freci pe aici, pe unde sunt numai violator de babe care nu apreciaza un gen de muzica la adevarata valoare. Suntem niste tristi care nu te meritam, ma.

      (Citează)

  19. @nashu_mare – Încercam doar să spun că românii mă lasă rece. Sunt o naţie care trebuie să dispară. Dacă ai senzaţia că eşti vreun X în ecuaţia vieţii mele…greşeşti. Te consideri, din nefericire, mai important decât eşti. Aşa este ţara asta, tolerabilă la orice incult cu tupeu :)

      (Citează)

  20. Bine ca macar declari ca nu esti gheu (“românii mă lasă rece.”) caci altfel m-ai fi speriat tare rau doar la gandul ca te-ai gandit ca m-ai considera in vreun fel in ecuatia vietii tale. Puncte, puncte.

    Altfel, cauta “tupeu” in dictionar! O sa-l gasesti undeva langa “basini intelectuale”.

      (Citează)

  21. @nashu_mare – Trec de injurii. Nu le stăpâneşti foarte bine, aş putea să mă şterg cu ele pe picioare. Rămânem la punctul central. Gen ăla în care, după ani de zile de stat aici, din ianuarie sunt şanse mari să vă las în ţara voastră. Na, mi-e greu să mă identific cu unul ca tine, prefer să stau deoparte, acolo unde oamenii mai ştiu ce este aceea valoare. Zi sincer, nu-i aşa că ai votat Cristian Gog sau Gigel Frone? :)) RRomânule care eşti :))

      (Citează)

  22. Inainte sa treci de injurii, te rog frumos sa iei un marker evidentiator si sa le subliniezi. Nu de alta dar faptul ca mi-o bat de tine nu este o injuratura, este doar o consecinta a faptului ca esti subtire ca om si tot ce spui are la fel de multa logica precum un elefant cantand la muzicuta.

      (Citează)

  23. simpson

      (Citează)

  24. ca sa citez din mari clasici:

    arguing on the internet is like running in the special olympics: even if you win, you’re still retarded

    gg nashu, ai castigat! congrats

      (Citează)

  25. @mircea

    Bag-o repede pe aia cu “nashu si-a dorit mai mult victoria”, ca sa pari overkill de intelectual!

      (Citează)

  26. nashu si-a dorit mai mult victoria! mama ce overkill de intelectual sunt omfg ~~

    na batista sa te stergi la gura

    @ bogdan, fiecare aparitie publica cu specificu ei. astia au hulit-o pe ozana ca e grasa si n-are ce cauta dezbracata la televizor, n-au hulit-o ca e grasa si n-are voie sa cante. cum ar veni, o critic pe dragusanu ca e proasta in conditiile in care vine la vrei sa fii miliardar, nu in conditiile in care apare la capatos, unde se prezinta buci, craci si tate. roger?

      (Citează)

  27. @mircea

    Batista de la tine? Nu, merci. Cine stie pe 1…

    Stai un pic. Ma gandesc ce sa iti mai zpun sa zici, ca vad ca raspunzi la comenzi.

      (Citează)

  28. mama, am stat pe blog special sa vad cat iti ia sa imi dai replica. n-am fost dezamagit. esti nolifer :(
    ps: batista era maro
    ps2: nu mai vorbesc cu tine in seara asta (sper sa nu suferi o depresie din cauza asta)
    ps3: nici nu mai citesc ce replica imi dai (ma astept sa fie una super inteligenta, pi eici di ule!
    ps4: ai observat ca nu exista ps1?
    ps5: esti nolifer :(
    ps6: ai observat ca te-am facut sa citesti pana la ps5 doar ca sa te fac sa-ti pierzi timpul?

      (Citează)

  29. mama, era sa uit. au anuntat astia ca o sa puna trenurile pe anvelope, sa nu mai sufere vara de la dilatari (altele decat la care te gandesti tu). ai belit-o, nu mai ai ce ciocani :(

      (Citează)

  30. Si ai stat sa scrii atat, desi sunt nolifer? Ma, tu esti cum declara ala de mai sus ca nu e si vrei o relatie de tip love-hate? Imi pare rau, noua Constitutie nu tine cu voi.

    PS: Imi pare rau ca tu consideri cititul un chin. Aveam sperante…

      (Citează)

  31. Recunosc ca spre rusinea mea ca nu știam cine e Ozana. Dar vazand clipul, nu m-a deranjat prezenta ei fizica, chiar deloc. De obicei cei mai plinuti sunt mai simpatici, mai joviali. De ce trebuie ca toată lumea sa aibă măsuri de model, pentru a fi la televiziune? Oprah e una din cele mai cunoscute femei din lume, Adele nu e chiar silueta aso.
    Ama asta cu judecatul, pica in categoria grea. Greu de digerat. As fi curioasa, daca nu e cu suparare sa vedem ce feti-frumosi sunt cei care critica. Nashule, da bre chipiul ăla jos! :)

      (Citează)

  32. @diana: Oprah nu apare in emisiuni de aratat gagici goale. Si atat.

    Despre partea in care iti exprimi interesul pentru a ma vedea in asemenea ipostaze, in pofida a tot ce am scris mai sus, remarca ce imi vine imediat in minte este: TITS or GTFO! Dar, pentru ca fanteziile tale trebuie sa poarte un chip si un corp, cauta-ma pe cam4!

      (Citează)

  33. Nashule: You should toss out more of your funny remarks; that’s all they’re good for! And now, SMYFBB!
    We’re all refreshed and challenged by your unique point of view. :-) You have a nice day, too!

      (Citează)

  34. You’re a chubby, aren’t you?

      (Citează)

  35. Of course I am! Chubby and blonde! I like your #failedlogic.
    Do you feel like a man, now? Your mangina just got smaller!

    Now go crawl back under you little rock.

      (Citează)

  36. Are you some sort of chubby hater?

      (Citează)

  37. I am , of’ sho! Do you mind? But You’re not a Hater, you’re just a personal cheerleader. :P
    Radu: varianta extinsă de la SMY. Merge perfect pentru berbantii romani!

      (Citează)

  38. @Diana:

    Am inceput cu piciorul stang aceasta relatie. Lasa-ma sa fiu mai bun decat in fanteziile tale! Lasa-ma sa iti soptesc in ureche si sa iti ridic parul de pe spinare!

      (Citează)

  39. Nimic nu-i mai frumos decat o grasana gratioasa sarind de la trambulina.. si da, devin invidios cand vad ca nu are nici un complex apropo de suncile tremurand ca piftia de porc!
    pentru @diana, ceva in “engleza’, ca am vazut ca ii place: “da-te-n ..dragostea noastra”

      (Citează)

  40. faza cu Ozana probabil ca e demult trecuta insa comentariile care au urmat sunt nepretuite :)

    cand ajungi sa nu mai intelegi prescurtarile inseamna ca nu esti chiar un “putifici de net”, majoritatea am ramas la asl pls si cu greu s-au asimilat gtfo / wtf. noroc cu generatia tanara care stie complexitati de genu’ SMYFBB.

    momentan si eu aleg sa traiesc in romania, “vant din pupa !” pentru toti pretiosii care pleaca in cireada spre tari straine si se mai si lauda cu asta. Daca te pricepi la ceva, o duci bine si la noi.

    ce n-am inteles a fost partea cu ” romanii ma lasa rece” ( …dar o apreciez pe Ozana ).

    Pana la urma orice padure are si uscaturile ei iar daca stai sa te uiti bine in jur poti observa persoane de la care ai multe de invatat. Atitudinea superioara de obicei am vazut ca nu te duce nicaieri. Marii invatati de obicei nu epateaza la TV, presa ori online. Uitati-va de exemplu la balaceanu-Stolnici pe care foarte rar il vezi pe la TV si atunci nu se vaita ori face show. Asta ar fi un exemplu de urmat dar nu! cu toate ca manelistii si comediantii sunt la fel de putini se manifesta mai exploziv asa ca pustanu’ de gradinita ce categorie o vede intai ? de la cine sa invete ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus