un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Mai sunt câteva locuri la Social Media Summer Camp

20 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

social_media_summer_campDacă vă găsiți într-una din situațiile de mai jos:

 1. sunteți blogger care vrea să intre în legătură cu companii interesate de a investi în blogosferă și doriți să discutați direct cu reprezentanții lor, plus cu alți bloggeri cu experiență în domeniu;
 2. sunteți o companie care vrea să intre în social media și să cunoască personal bloggeri pentru colaborări, toți adunați la un loc pentru confortul vostru (s-ar putea să descoperiți că ce vă recomandă bloggerii să faceți este complet diferit de ce vă recomandă agenția de PR)

mai mult ca sigur vă interesează Social Media Summer Camp, un eveniment ajuns deja la maturitate, ce va avea loc în perioada 4-7 iulie la Pârâul Rece. Înscrierea costă, dar dacă știți pentru ce mergeți acolo, veți avea de fapt de câștigat.

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus