un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Serial viitor: Almost Human

29 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

FOX a scos trailerul pentru un nou serial, numit Almost Human. În 2048 polițiștii au ca partener câte un android. J.J. Abrams își leagă numele de acest serial. Nu știu când apare, probabil în toamnă.Sincer să fiu, nu mă entuziasmez prea mult. Este un alt serial polițist în care doi parteneri foarte diferiți trebuie să conlucreze într-o echipă bună, twist-ul aici fiind că se întâmplă în viitor și unul dintre ei este robot. Mă gândesc că efectele speciale vor fi scumpe și dacă nu are succes mare, se va anula rapid.

Actorii îmi plac. Karl Urban vine din noile Star Trek, unde-l joacă pe doctorul McCoy, iar pe Michael Ealy l-am urmărit cu mare plăcere în Common Law, unde, ca să vezi, juca rolul unui polițist care trebuie să facă echipă cu alt detectiv complet diferit de felul său de-a fi.

De observat că poliția din 2048 folosește Ford Mondeo 2012 :P

  7 comentarii

 1. Oo, ba arata foarte bine. Me looking forward to it.

    (Citează)

 2. A mai început un serial interesant. Under the Dome
  http://www.imdb.com/title/tt1553656/

    (Citează)

 3. Da chiar arata bine dar cred ca mai degraba facea un film cu acest subiect.Pentru un serial nu cred ca va avea un viitor prea “lung”.

    (Citează)

 4. Hmm, eu nu ma entuziasmez pentru ca stiu obiceiul celor de la FOX de a anula tot ce-mi place mie de la ei. Ideea pare interesanta, sunt curioasa de androidul ala negru, iar actorii imi plac si mie foarte mult.

    (Citează)

 5. Sa nu uitam ca totusi este vorba de JJ Abrams: Alias, Lost, Fringe, Person of Interest (ca sa amintesc doar cateva seriale de succes).

    (Citează)

 6. Îmi aduce aminte de asta :D http://www.youtube.com/watch?v=BaJMoH72bEk

    (Citează)

 7. Și în Fringe aveau tot Ford-uri și a fost amuzant că o perioadă de vreo câteva episoade au comutat pe Nisan (parcă) și după aia la loc pe Ford.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus