un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pizza bună și ieftină de la Vero Pizzaiolo

7 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Dacă vreți pizza bună și la un preț decent, uitați-vă pe Vero Pizzaiolo. Este o pizzerie din Centrul Vechi, pe Smârdan 37, despre care aud cam de un an că are pizza bună, dar din diverse motive n-am reușit niciodată să mănânc acolo. Schimbarea a venit când am aflat că fac și livrări.

Am comandat deja de două ori de acolo. Pizza costă între 16 și 18 lei, are 32 de cm și este făcută pe vatră, cu blat subțire. Am mâncat variantele clasice precum Al Pollo, cu ardei gras, ciuperci, bacon, piept de pui, cașcaval afumat, și cea a casei, Vero Pizzaiolo, cu șuncă, ciuperci, măsline, ardei gras, bacon, porumb dulce și salam.

O surpriză foarte plăcută a fost Quattro Formaggi cu bacon crocant. Îmi plac pizzele cu 4 brânzeturi, dar un pic de bacon bine făcut s-a potrivit de minune. Am primit și câte o bere gratuit pentru fiecare pizza.

    7 comentarii

  1. Nu prea e clar din sectiunea de comenzi, care e aria de comanda. Spun doar livrare gratuita. Si chiar ca arata bine pozele, te-ai gandit ca e momentul perfect sa saliveze toti care sunt pe la birou ca tot se apropie pauza de pranz ? :)

      (Citează)

  2. Da, special le programez la ora 11 :P

    Sau na, poate că tocmai îți dau o idee de comandă. Nu știu nici eu de zonă, la Eroilor au livrat. S-ar putea să trimită în tot orașul, s-a cam terminat cu restaurantele care livrează doar în anumite zone.

      (Citează)

  3. ai gresit numele pizzeriei de doua ori in text

      (Citează)

  4. Chiar cautam o pizzerie ca nu imi place ce am prin zona. Arata bine in pozele de aici, ar fi interesant daca ar face si ei un update la sectiunea de Comenzi pentru ca inca sunt care livreaza doar in anumite zone.

      (Citează)

  5. Cea mai buna pizza pe care am mancat-o o au la lnterbelico, este pe Regina Maria 55. Imi place pizza si le-am incercat cam pe toate dar acolo mi s-a parut cea mai buna. Preturile sunt de la 19 la 25 de lei. Eu le-am incercat pe toate si toate au famecul lor. O sa atasez aici o poza cu o pizza interbelico (asa se numeste) si cu o salata de creveti (dementiala si ea). https://www.box.com/s/id39443eans0mzpj4hbi (pizza) si https://www.box.com/s/4ia9yvdd1nfxxy1avw6m (salata de creveti). As fi pus mai multe poze dar decat pe astea le am.

      (Citează)

  6. pe baza sugestiei tale, am si comandat ieri 3 pizza de la ei. a durat un pic mai mult livrarea, din cauza vremii( a plouat foarte tare). pizza insa a fost foarte buna, mi-a placut mai mult decat domino’s pizza, de unde comand de obicei.
    am comandat o pizza zingara, una al pollo (cred ca asa se numea) si o capriciosa si au fost foarte bune toate. nom nom nom:D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus