un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diferențe de preț la vrac

7 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

vrac_auchan_3Sunt foarte încântat de zona de produse vândute vrac în Auchan și Carrefour. Cumpăr des de acolo pateuri congelate, pentru că pot lua câteva bucăți din fiecare tip. Se mai vând fructe de pădure congelate, tot felul de legume tocate și bomboane și altele. În Auchan Militari este o zonă unde se vând chiar și detergenți vrac, mărci precum Ariel, Omo etc.

M-am uitat la produse:

  • condimente de diverse mărci, împachetate la diverse pungi: între 100 È™i 130 de lei/kg
  • condimente vrac, din care îți cumperi cât vrei: 10-18 lei/kg

Cam asta era situația la oregano, busuioc, cimbru și altele. Oregano era și în varianta mai scumpă de 13 lei/kg. Schimbare mare de la 100 de lei, nu?

    5 comentarii

  1. Imi place si mie sa cumpar produse vrac. Sunt mai ieftine, si cumperi cat ai nevoie, nu cantitati standard.
    Insa am mereu o retinere in ceea ce priveste igiena, atat a celor care manipuleaza marfa cat si a cumparatorilor.
    La produsele vrac congelate exista peste tot manusi care teoretic sunt si obligatorii. Paleta cu care se ia aceste produse este pusa de obicei la loc, direct peste produse, fiind utilizata de cele mai multe ori fara aceste manusi.
    Am vazut persoane care chiar au bagat direct mana si au luat fructe congelate si le-au mancat pe loc.
    Daca nu ma insel, o persoana care face asta este chiar amendabila.
    Sigur, multe dintre aceste produse vrac se folosesc la cuptor si, sa zicem ca e cat de cat in regula si poate este doar o exagerare.

    Pe de alta parte, am vazut produse vrac care erau mai scumpe decat cele ambalate, trebuie atentie pentru ca nu este intotdeauna cel mai bun pret.

      (Citează)

  2. Si mie imi place zona cu produse vrac. Cel mai tare apreciez cerealele, pentru ca dimineata imi place sa ma trezesc cu un bol de cereale. E mult mai ieftin asa decat sa cumpar la punga.

      (Citează)

  3. A pus mana pe fructe nu curul ! Doamne ce oameni – O eu zic sa cumperi ambalate ca pentru tine exista asa ceva , daca ai fobie de alimentele vrac cum ca ceilalti le ating inaintea ta (deja am vazut in fata ochilor scena din Scary Movie cu manuta bagata in prajitura) . Daca ai pus mana pe o bancnota din portofel , ti-ai “compromis” mana cu mai multi microbi si bacterii decat daca ar fi bagat cel mai jegos om mana in fructele congelate de la raionul vrac . Acelasi lucru si cand lucrezi pe tastatura samd . Daca vei observa atent ca oamenii vor pune mana pe manerul paletei si-si vor pune cuminti cat au nevoie in pungi (eu cam asa fac)

    Este ideal raionul vrac , am observat si eu diferenta mare la condimente (chiar nu-mi venea sa cred initial) si nu numai . Functioneaza deci – Ambalajul vinde produsul :D

      (Citează)

  4. Am vazut la Real sectorul de condimente la vrac si-mi cam fac cu ochiul. Inca nu am luat (mai avem din alea cumparate de mama soacra, dar ar fi o varianta. Daca si pretul e OK si igiena aprox. decenta (mai ales pentru chestiile ce se trateaza termic), mai economisesti un leu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus