un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Și în New York sunt certați cu bicicletele

28 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Credeți că doar la noi sunt oameni absurzi și bicicletele sunt un subiect controversat? Uitați-vă și la New York. De acord că cei de la Daily Show au un talent de a găsi nebuni, dar iată că nebuni sunt peste tot.

Priviți clipurile în ordine, din păcate au împărțit în două acel reportaj. “The bike lobby is an all-powerful enterprise”:

  6 comentarii

 1. bunica e dementiala

  in rest, mdea, asta ziceau si la Paris, ca o sa moara pe capete. pana una alta sunt vreo 17.000 de Velib-uri si ~1 mort/an, in general cate-o bunica care nu a vazut un camion sau vreun idiot care incearca sa invete sa mearga pe bicicleta in trafic

    (Citează)

 2. Uau.. si eu care credeam ca se discuta de biciclete serios.

  Am senzatia ca toate discutiile cu oamenii de pe strada erau aranjate, pt. ca motivatiile lor par atat de stupide sau chiar hilare.

    (Citează)

 3. Chiar am ras cu pofta. Modul in care trateaza un subiect cit se poate de serios este genial.

    (Citează)

 4. “Ya, keep that bitch in the air!” :)))))))))))))))))))))))))))))))))

    (Citează)

 5. @nwradu, 100% negroteiul e vreun wannabe actor sau ceva de genul asta si recita clar un text invatat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus