un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Hub:raum pentru cei cu idei bune de aplicații

21 Iun 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

logo_hubraumPe lângă viitorul MyWallet din România, de la T-Mobile/Deutsche Telekom am aflat și de hub:raum (pronunțat hub raum, nu știu ce-i cu punctele acolo), un incubator pentru dezvoltarea celor cu idei bune pentru toate aceste telefoane mobile care ne înconjoară.

Sistemul este următorul: dacă ai o idee bună de aplicație sau proiect ce ține de smartphoneuri și mobilitate, Hub:raum îți dă finanțare (în jur de 50.000 – 60.000 euro), îți pune la dispoziție mentori care să te ajute cu implementarea proiectului și îți oferă toate cele necesare pentru a o da pe piață. De asemenea, majoritatea dezvoltatorilor probabil vor fi mutați în Cracovia, unde este sediul acestui proiect (sau poate în celelalte din Berlin și Tel Aviv).

Sigur, și T-Mobile are un interes și un profit aici, dar nu-i vorba de o parte din banii obținuți din vânzarea aplicației tale, indiferent de succesul ei, pentru că această valoare ar fi o nimica toată pe lângă sutele de milioane făcute de gigantul de comunicații, ci de “creșterea” întregii piețe a smartphone-urilor.

Până la urmă, miza este nu doar ca oamenii să aibă motive și mai bune de a trece la smartphone-uri, ci și de a consuma din plin servicii de date și voce. Toți operatorii încearcă să dea o utilitate cât mai mare telefonului pentru a-și spori propria afacere.

Dacă vă interesează să aplicați cu vreo idee, adresa este www.hubraum.com

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus