un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Boom! Reduceri foarte bune la eMAG!

18 Jun 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

htc_one_18_manaOK, eMAG are o promoție foarte bună pentru câteva zile și cu stoc limitat, cu titlul “prețuri greșite”. Reducerile sunt semnificative. Le puteți vedea pe toate aici, iar mai jos am ales eu câteva bune de tot:

Tabletă Samsung Galaxy Note 8.0 – 1.799 lei redus de la 2.249 lei.
Note 8.0 mi se pare una dintre cele mai bune tablete de pe piață. Este un model excelent făcut, performant, are și stylus și 3G. Am văzut-o prima oară la Barcelona, în februarie, și de atunci o tot urmăresc pe piață.

Telefon HTC One 32 GB – 2.329 lei redus de la 2.629 lei.
Este vedeta HTC pentru acest an, cel mai premiat telefon, cu un design extraordinar și o calitate fără cusur. Cred că cine urmărește smartphone-urile știe deja totul despre el.

Tabletă Asus/Google Nexus 7 cu 16 GB – 949 lei redus de la 1049 lei.
Este cel mai mic preț de până acum pentru această tabletă best-buy care de obicei doar în oferte coboară sub pragul de 1000 de lei. Este cea mai bine vândută tabletă în acest moment. Review-ul meu.

Espressor Tassimo – 279 lei redus de la 559 lei.
Eu nu sunt fan al espressoarelor cu capsule, dar trebuie să recunosc că sistemul este rapid și curat. Oferta este foarte bună la preț.

iPad 4 retina display, cu 64 GB stocare – 2.499 lei redus de la 2.999 lei.

Multe alte reduceri la produse de tot felul sunt în oferta completă.

  9 comentarii

 1. E chiar bun pretul la HTC One.

    (Citează)

 2. Daca sughiti sa sti ca eu te injur :)) Articolul meu e in pending si e foarte asemanator cu al tau.

    (Citează)

 3. “Nexus 7 este cea mai bine vândută tabletă în acest moment.”

  Sursa?

    (Citează)

  • @Dan: m-am uitat ieri pentru alt articol pe câteva magazine. Pe modul de vizualizare “după top vânzări”, Nexus 7 este pe primul loc, urmată de clasicele tablete ieftine la jumătate din prețul său.
   Bine, azi văd că a ajuns pe doi și a trecut un Serioux în față http://www.emag.ro/tablete/c

     (Citează)

 4. Pagina si ofertele arata exact ca la Black Friday. Curioasa idee.

    (Citează)

 5. Pacat ca HTC ONE are cam multe probleme, din ce am citit la emag.

    (Citează)

 6. Grea decizie, ori Nexus 4 ori HTC One. Ambele sunt foarte bune. Nu imi prea place designul lui One. Are grilele alea pentru difuzoare cam urate.

    (Citează)

  • @Cristache Dragos: n-au nimic în comun cele două, HTC One este mult în față la orice capitol. Nexus 4 a fost bun la timpul său, dar nici atunci nu strălucea, mai ales cu atâta sticlă pe el (ok, la propriu strălucea, dar nu asta e ideea).

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus