un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu uitați de parcurile de distracție ale capitalei

29 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

terrapark_12Dacă nu știți ce să faceți în București acum că a venit vara, nu uitați de cele două parcuri de distracții deschise relativ recent:

Terra Park este un parc de distracție clasic, adresat mai degrabă copiilor. Pentru adulți sunt mult mai puține atracții și probabil cea mai interesantă este căderea din turn.
Pe terra-park.ro găsiți orarul și prețurile și adresa exactă (pe Bd Timișoara, după AFI Palace). De obicei la intrare trebuie să cumpărați un card cu 50 de puncte (pentru 50 de lei) și apoi cursele costă între 6 și 15 puncte.

Divertiland este un parc acvatic deschis la finalul sezonului trecut la ieșirea din Militari, dincolo de Hornbach și Fashion Outlet. Se redeschide pe 30 mai cu un concert Loredana, cu tobogane de apă, plaje cu nisip și valuri și alte zone de distracție.
Găsiți toate cele pe divertiland.ro, iar intrarea costă 50 de lei L-V și 80 lei în weekend.

    4 comentarii

  1. Cam scumpe parcurile de distractie… :)

      (Citează)

  2. Mai e waterpark in Otopeni. waterpark.ro

      (Citează)

  3. Disneyland costa 30 de euro minim. Bine, nu se compara cu cele bucurestene, dar in general distractia nu e ieftina. Daca vrei ieftin iesi in parcul IOR :D

      (Citează)

  4. Intre 11 si 18 euro cu aproximatie. Cam scump.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus