un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Smartweb – o conferință pentru Europa de Est, la noi

31 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

smartwebNe pregătim de conferințe tot mai mari. Pe 24 septembrie va avea loc SmartWeb, un eveniment dedicat web designului și dezvoltatorilor din întreg Estul Europei. Are loc la Marriott, în București, și văd nu mai puțin de 6 vorbitori internaționali, toți fiind și autori de cărți și specialiști în web design.

Jonathan Snook, detinator al blogului Snook.ca si co-autor a doua carti despre CSS si DOM Scripting; Vitaly Friedman, co-fondator Smashing Magazine, revista online dedicata design-ului si dezvoltatorilor web; Carl Smith, fondator si detinator al companiei nGen Works; Bruce Lawson, posesor al blogului brucelawson.co.uk si co-autor al cartii „Introducing HTML5”; Peter Gasston autor a doua carti despre CSS3 si Modern Web; Vasilis Dimos Head of UX/U in cadrul companiei Skroutz S.A si Radu Chelariu, Art Director in cadrul companiei Busteco Global Brain.

Până și eu, care sunt la “entry-level” când e vorba de web-design, mai citesc Smashing Magazine din când în când, iar ceilalți invitați par la fel de buni. Rămâne doar să-i rog să facă ceva și cu tema mea de blog, că ne-am cam săturat de ea.

Detalii și persoane de contact pentru cei interesați să participe găsiți aici.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus