un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Orașul în paragină: o mașină abandonată în mijlocul bulevardului

13 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Am găsit una tare de tot pentru seria asta cu BucureÈ™tiul în paragină. Ce vedeÈ›i mai jos este o Dacie abandonată chiar la intrarea în rondul de la Kogălniceanu, dar aÈ™a… nesimÈ›it de în stradă, după cum puteÈ›i vedea. De obicei este mai greu de observat asta pentru că sunt parcate maÈ™ini până în ea, dar în weekend se eliberează rondul È™i rămâne o Solenza între benzi.

Fără număr, cu roțile deja sparte, probabil a fost cândva furată și părăsită aici, că altfel e o mașină prea nouă ca să nu-i mai pese unui proprietar de ea. Zilnic trec probabil 1000 de autobuze și trolee chiar pe lângă ea, iar de mașini nu mai zic, Regina Elisabeta e unul dintre cele mai circulate bulevarde.

Culmea este că de multe ori Poliția pune un filtru chiar acolo la trotuarul din planul îndepărtat, ca să vâneze alte mașini, dar pe asta nu o văd. Poate că într-una din aceste zile vor ascunde și un radar după ea.

solenza_kogalniceanu_1solenza_kogalniceanu_2

    10 comentarii

  1. Pusa pe o sa, dusa la parcul de masini, deschisa, seria de caroserie, verificat in bazele de date si identificat proprietarul… pasi simpli zic eu. Cine sa aiba initiativa? Cine sa o puna in practica? Si mai ales, de ce sa faca cineva efortul sa gandeasca?
    Pe modelul romanesc din vechime: de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare? :)

      (Citează)

  2. E in sectorul 5, asta spune tot! :)

      (Citează)

  3. cred ca numerele au fost luate de propietar ca sa faca mai grea gasirea lui in vederea unor amenzi. si in timisoara am mai vazut de astea. se practica

      (Citează)

  4. Wtf??? Si de ce nu au ridicat-o pana acum? Vai, cata incompetenta :))

      (Citează)

  5. Nu inteleg de nu o ridica… eu mi am lasat masina 15 min pe avarii intr un loc in care nu incurcam circulatia si cand m am intors era deja ridicata de baietii cu abuzuri.

      (Citează)

  6. Ma mir ca ai prins rondul asa gol. De obicei e plin de masini parcate, multe dintre ele pe care s-a pus praful.

      (Citează)

  7. Si la mine în cartier e o Mazda cx-7 abandonata de vreo 6luni lângă un perete de beton. Discurile nu se mai vad de atâta rugina. Tot vreo furaciune sau un proprietar care nu o mai poate întreÈ›ine 2.7 benzina parca…

      (Citează)

  8. E de multa vreme lasata acolo aceea masina.Si pe mine m-a intrigat prezenta ei in rond

      (Citează)

  9. E una sub pasajul dinrte cladirile de la ASE, intre eminescu si bastiliei. Si era acolo cand am venit eu la facultte in anul 1 (au trecut 4 ani de atunci). Faza e ca fix deasupra stau porumbeii pe care ii hraneste cineva dimineata. A inceput sa i se dezintegreze capota si plafonul de la atatia ra-ha-tei :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus