un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte 14 mai

14 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Câteva oferte de prin newsletter-urile de astăzi:

SSD Kingston 120 GB la 339 lei – un preț foarte bun. Eu am două astfel de SSD-uri și merg fără probleme. Atenție însă că pachetul nu conține o tăbliță de adaptare la dimensiunea 3,5 inci, așa că dacă îl instalați într-un desktop cumpărați și acest adaptor. Dacă îl luați pentru un laptop, nu e problemă.

Pe metoda vine vacanța și pleacă lumea din oraș, a început push-ul pe stații radio de mașină, ca să faci parte din rețeaua socială “liber colegu’“. Dacă vă gândiți să cumpărați una, aveți destule variante la eMAG și la PC Garage.

Meniu la restaurantul Benihana, japonez, cu 120 lei în loc de 214 – e un restaurant de lux, așa că reducerea este bună.

    10 comentarii

  1. M-as risca si eu cu acel SSD insa eu am SATA 2 si am mai avut un SSD Corsair si imi facea numai probleme. Acum vroiam sa ma orientez spre ceva mai scump poate scap de probleme :)

      (Citează)

  2. E nebuni acum cu statiile. Toata lumea cauta o solutie la detectoarele de radar, care cu siguranta vor fi interzise cat de curand.

      (Citează)

  3. Cumparat SSD, multumesc pt. pont. Merge brici :).

      (Citează)

  4. cumparat ssd. danke

      (Citează)

  5. Luat si eu cateva ssd-uri :)

      (Citează)

  6. Câteva?

      (Citează)

  7. Pana la urma m-am riscat si mi-am cumparat si eu unul ieri. Astazi a venit. Pana acum sunt super multumit (instalat pe SATA 2 cu modul AHCI). Am zis ca nu mai cumpar in viata mea ceva de la Corsair dupa incidentul cu SSD-ul si dupa ce am vazut ca update-urile la firmware sunt date pe forum. :)

      (Citează)

  8. Au facut un SSD de tot … iar suportul este de toata jena … dat pe forum :)

      (Citează)

  9. @nwradu: Initial am luat 3 apoi am renuntat la unul. Intre timp se pare ca doar unul o sa folosesc asa ca am de vanzare o bucata sigilata la pretul de la oferta, 340 de lei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus