un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum să-ți înjuri prietena

2 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Iată o declarație “de senzație” a lui Mario Balotelli, făcută înaintea meciului Real cu Borussia: “Dacă Real Madrid revine și se califică în finală, o las pe prietena mea să se culce cu toată echipa!”

Nu că-i drăguț? Mie mi se pare o metodă inedită de a spune că prietena ta este o mare curvă și că o vei împărți cu toată echipa. Mai mult, înțeleg că ea vrea deja să se culce cu toată echipa, dar se lovește de împotrivirea lui Mario, care însă ar lăsa-o în cazul unei victorii a Realului.

Balotelli joacă la AC Milan. N-am înțeles dacă o va lăsa să se culce cu toată echipa lui, Milan, sau cu cea a Realului. Bănuiesc că e important, că poate visează și ea la Ronaldo.

“Prietena” este Fanny Neguesha.

  10 comentarii

 1. Deci ea vroia, trebuia doar sa o lase el. Good.

    (Citează)

 2. Cred că faci două greșeli de logică într-un singur articol.

  1 – Presupui că un fotbalist gândește înainte să deschidă gura. Pardon, reformulez, presupui că un fotbalist gândește.
  2 – Presupui că prietena lui a ajuns prietena lui fără să fie cine știe ce pițipoancă notorie pentru sărit din băr… din puțoi în poțoi. Poate îi are deja pe toți la activ, deci n-ar fi decât un rerun banal…

    (Citează)

 3. Poate ambele echipe vor avea ocazia sa o faca posta :)) Omul asta scoate o gramade de tampenii pe gura. Cred ca nici ea nu il baga in seama.

    (Citează)

 4. E un terminat balotelli. Probabil e vreo strategie de marketing pentru a se putea vinde pe viitor pe mai multi bani.

    (Citează)

 5. Presupui că Balotelli chiar a zis asta și nu e o invenție a presei sportive.

    (Citează)

 6. Încă un exemplu că pe fotbaliști poți să contezi doar când e vorba de performanță, pentru orice altceva sunt degeaba și implicit de evitat.

    (Citează)

 7. Cand a dat anuntul asta? In minutul 80?
  Ca atunci au inceput cei de la Real sa marcheze…

    (Citează)

 8. de aia a pierdut realu :D ca le era frica sa nu fie fortati sa o ia pe aia la un gangbang :D

    (Citează)

  • Șoc: Balotelli a fost părăsit de prietenă la două zile după asta! Nu se știe dacă de supărare pentru declarație sau pentru că n-a câștigat Realul.

     (Citează)

 9. Mda, femeile sunt doar niste “automate de sex”, same old same old! Stiam

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus