un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cerbii din codrul de aramă

2 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cineva a aruncat la gunoi capodoperele de mai sus. Am vrut să le iau eu, pentru că povestea acelui cerb și a cerbiței lui este romantică și înduioșătoare. Este spusă în două episoade, întâi ei doi la o întâlnire romantică în ceea ce nu pot fi decât “codrii de aramă” despre care scria Eminescu în Călin, și apoi cum ea, cucerită de masculinitatea coarnelor lui, iși declară dragostea păscând iarbă de la picioarele lui, în timp ce cerbul se uită furios spre fotograful care i-a surprins în scenă.

Cum să arunci astfel de minunății ale artei românești?!?

Am vrut să le iau eu, v-am spus, dar aveam un covrig în mână și n-am putut. Mi-ar fi onorat casa aceste tablouri/cârpe.

Dar cu fotografia omului ce-or fi avut? A fost la modul “du-te tu cu cerbii tăi!”? Doar aceste trei lucruri au fost de aruncat? Din cum sunt plasate lângă acel tomberon, mă gândesc că poate au fost puse acolo la liber, dar chiar se aștepta cineva să fie luată și fotografia respectivă?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    9 comentarii

  1. “Am vrut să le iau eu, v-am spus, dar aveam un covrig în mână și n-am putut.” GENIAL !

      (Citează)

  2. Ce-i cu reclama la PcGarage? Au intrat in Profitshare?

      (Citează)

  3. Unde e treaba asta? Mereu mi-am dorit sa am pe perete fotografia unui necunoscut. Dacă e și alb/negru e maxim de “cool”.

      (Citează)

    • @Cristi: mai ai șanse! Poți merge prin oraș pe la diverse studiouri foto obscure, care au afișate în vitrină fotografiile unor foști clienți, ca exemplu. Sunt sigur că poți cumpăra una. Dacă nu, poate la o frizerie veche, că aveau în vitrină acele tablouri cu oameni aranjati.

        (Citează)

  4. Daca n-ai “rapirea din serai”, n-ai facut nimic. Colectia mai cuprinde obligatoriu niste mileuri si cativa pesti de sticla colorata. Pe un ton mai serios, probabil ramele sunt mai valoroase decat operele pe care le cadreaza.

      (Citează)

  5. Sa vina evaluatoru’. Tocmai ce ai pierdut jumatate de milion.

    PS: minti! Mai aveai si telefonul/aparatul foto.

      (Citează)

  6. Cum vad eu asta: un batran sau o batrana si-a trait ultimii ani din viata, mai mult in singuratate, intr-o camera cu tablouri si carpete vechi – singurele lucruri ramase atarnate pe pereti dintr-o viata de mult traita. Probabil ce de lucrurile astea se leagau multe amintiri: sot, sotie, copii, nepoti. Acum ca a murit, copii sau nepotii fac curat si nu i-a lasat inima sa le arunce direct la gunoi, ca poate cineva, totusi, la va gasii o utilitate. Oricum, pt mine imaginea e trista.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus