un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Orange atacă prin iPhone 5, HTC One și SGS 4 pe 4G

8 Apr 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

iphone_5_300Orange a anunțat multe astăzi:

iPhone 5 poate folosi de astăzi în rețeaua 4G Orange. Aveți nevoie de modelul A1429 (de obicei acesta a fost comercializat în Europa), de iOS 6.1.3, probabil și de un nou SIM (care să șție de rețeaua 4G Orange, că poate al vostru e mai vechi) și de un abonament 4G. Eu văd doar două abonament pe orange.ro/4G, dar probabil că abonații știu mai bine ce pot alege.

HTC One și Samsung Galaxy S 4 vor fi disponibile la finalul lunii, dar precomenzile au început de acum, fiind anunțate și prețurile cu această ocazie. Avem astfel:

HTC One – review-ul meu aici
269 euro cu abonament nou Panteră 39
239 euro cu abonament nou Panteră 49
409 euro cu abonament nou Panteră 23
598,99 euro la liber. Link.
SGS 4 (modelul quad-core se pare că va fi vândut în Europa)
299 euro cu abonament nou Panteră 39
249 euro cu abonament nou Panteră 49
419 euro cu abonament nou Panteră 23
598,99 euro la liber. Link.

    6 comentarii

  1. Greu se misca astia de la Vodafone… in sfarsit apare un telefon care sa-mi fie si mie pe plac si dureaza 5 ani pana il aduc. Of..

    Tu iti dai seama ca eu inca am Desire? De 3 ani? Ar trebui sa-mi dea un premiu de fidelitate si sa scada 100E la telefon astia de la HTC. Pe bune.

      (Citează)

  2. Adica noi nu primim octo core? Si la cine ajung varianta aia?

      (Citează)

    • Cred că în SUA. E din cauza chipseturilor care nu au toate frecvențele necesare pe ele și atunci e nevoie de încă un modem suplimentar și atunci s-a modificat toată soluția. Cred.

        (Citează)

  3. @AdrianG – Ai fi primit bonus daca iti luai pe rand si Desire HD, Sensation si One X

      (Citează)

  4. @thundermar: daca imi permitea bugetul sa fac upgrade la fiecare model nou aparut, crede-ma ca nu ma mai interesa nustiu ce bonus si acum aveam deja htc one comandat de afara… pam pam

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus