un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii amatori și profesioniști sunt așteptați la petrecerea Art Hub

8 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

arthub_300ART HUB este un proiect nou lansat, un spațiu de expoziție și workshop-uri de fotografie combinat cu alte pasiuni precum cafeaua sau mâncarea, aduse acolo prin diverse parteneriate și evenimente. Adresa este Bd Mărășești 107, sector 3, la doi pași de intersecția “Budapesta”. Eu îi urmăresc pe pagina Art Hub de Facebook.

Joi, de la ora 20, are loc acolo o petrecere unde sunt invitați toți cei pasionați de fotografie, fie ei amatori sau profesioniști. Intrarea este libera, va concerta Harlequin Jack, dar ideea principală este ca oameni cu pasiuni comune să se cunoască și să întărească un pic comunitatea celor interesați de fotografie.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus