un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O noapte întreagă de joacă la #blp2

12 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

bloggers_lan_party_2_6
Sunt momente în care redescoperi o plăcere din trecut. Ceva ce făceai des înainte, dar din diverse motive v-ați îndepărtat și ai uitat ce plăcut era. Poate fi o pungă de jeleuri, o plimbare cu bicicleta, mâncarea preferată din copilărie – orice te face să exclami “de câte ori făceam asta înainte” și să te bucuri ca atunci când te reîntâlnești cu un prieten vechi.

bloggers_lan_party_2_7Noi ne-am jucat toată noaptea pe calculator la Bloggers LAN Party. Ca la o sală de jocuri din copilărie, doar că acum într-un loc frumos, curat, cu stații fără cusur, cu mouși care nu trebuiau curățați, cu prietenii în jur. Am fost 11 vs 11, ceea ce sunt sigur că puțini au experimentat chiar și în vremurile bune ale sălilor de calculatoare.

La două jocuri ne-am întrecut. World of Tanks, despre care din reclama TV credeam că e ceva lejer gen avioane pe hârtie, dar este un joc care te prinde rapid, în care îți conduci tancul propriu pe câmpul de luptă împotriva echipei adverse. Aici, în opinia mea, s-a remarcat Nihasa, care a avut scor mare rundă de rundă. E bun jocul și gratuit, așa că vă sfătuiesc să-l încercați.

Iar apoi ne-am bătut în Team Fortress 2 în diverse moduri de joc. Am dus valiza la rachetă, am cucerit puncte, am jucat capture the flag. Și-a găsit fiecare un rol, de exemplu eu aproape în fiecare rundă mă băteam cu Zdeto în arme cu lunetă și cine-l omoară primul pe celălalt.

bloggers_lan_party_2_2Sponsorii “emisiunii” merită toată aprecierea. Romtelecom a pus la dispoziție sala lor de training, mâncare, suc și cafea, net și premii (eu am câștigat un mouse G7 care vine la fix, că al meu cam are probleme cu clickul). Au stat cu noi, s-au asigurat că merge bine totul, au fost pregătiți să rezolve orice problemă ar fi apărut.

Asus a adus calculatoarele pe care ne-am jucat. Credeți-mă că este greu să obții în România 24 de stații de lucru identice. Veți spune că sigur are cineva în stoc unele, dar totul se plătește, mai ales dacă desfaci marfă nouă și o utilizezi. Fără Asus și Romtelecom nu s-ar fi făcut nimic.

bloggers_lan_party_2_1Ne-au ajutat și Roccat, care a dat ca premii câțiva mouși de gaming din gama lor cea mai bună, evoMAG care a dat jocurile originale pentru fiecare stație în parte și echipamentele cu care am făcut rețeaua LAN, iar Bitdefender care a dat alte premii participanților. Mă bucur să văd atâtea firme implicându-se în această joacă și măcar le pot spune numele și un link drept mulțumire.

Cred că principalele felicitări le merită Toma Nicolau, “arhitectul” proiectului Bloggers LAN Party. Cu săptămâni înainte el a tras de sponsori pentru sală și calculatoare și premii, apoi a gestionat înscrierile, a montat stațiile și a instalat drivere și jocuri. Noi doar am venit și ne-am jucat, dar el a muncit și după aceea ca să demonteze și să returneze totul.

Data viitoare când mai vedeți anunțuri cu Bloggers LAN Party, înscrieți-vă rapid. A fost super distracție și, deși la 9 seara mă îndoiam că voi putea face o noapte albă cu ochii în monitor, fără să simt s-a făcut 3:47 și apoi 6:50 dimineața și pe la 8 și ceva ne-am oprit din jucat ca să mai mergem și la căsuțele noastre. Eu abia aștept BLP #3 și vă sfătuiesc să vă înscrieți fără teamă.

    9 comentarii

  1. Man, WOT e mai addictive decat tigarile. Ai grija. Eu am reusit sa ma las dupa vreo 2 ani de jucat intens. Sa vezi cum e cand ajungi la tancurile alea smechere de tot, din tier 9 si 10. Nu te poti opri, atat de superfun e. Insa viata ta va avea de suferit din multe alte aspecte. Deci…mare grija.

      (Citează)

  2. Derp gun is derp gun :)

    E fun sa dai one shoturi.

      (Citează)

  3. Bre acolo nimeni nu a avut problema cu freeze la ecranul de Updating Modules? Nu de alta, dar l-am instalat de doua ori si acolo ingheata :(
    Dac aveti vreo solutie, ramin dator :)

    Pe forumul lor oficial nimeni nu a venit cu o solutie. De fapt nimeni din developeri nu a comentat nimic pe subiect. De parca nu-i intereseaza deloc problema.

      (Citează)

  4. @jules: si eu random freeze in timpul jocului. nu pot sa-mi dau seama ce se intampla, dar mai sunt useri care patesc asa.

    @nihasa :|

      (Citează)

  5. @Nihasa: am deja tier 3 un T82. Genial aparatul. Si are un tun cu 410 damage.

      (Citează)

  6. Ai jucat Sniper 2? Cum este?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus