un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce conduce președintele?

15 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

meme basescu pisicaMi-am dat ochii peste cap când am auzit că Băsescu a făcut un accident ușor de mașină pe DN1, soluționat prin înțelegere amiabilă. Două lucruri sunt de învățat de aici.

1. A avut noroc. La cât de nepopular este președintele, se putea ca celălalt șofer să fie al dracului și să nu accepte înțelegerea amiabilă, ducându-l pe Băsescu la Poliție, unde probabil i s-ar fi suspendat permisul pentru lovirea din spate. Doar așa, ca să-i facă un necaz.

2. DE CE CONDUCE PREȘEDINTELE ȚĂRII? Șeful statului are la dispoziÈ›ie È™ofer, secretară, bucătar, pază È™i tot restul personalului tocmai pentru a nu se preocupa cu astfel de treburi “lumeÈ™ti” precum căutatul unui loc de parcare, cumpăratul de castraveÈ›i, gătitul omletei È™i sincronizatul agendei telefonice.

Știu atâția oameni de afaceri care apelează la șofer pentru ca ei să poate vorbi pe telefon, să răspundă la emailuri, să ia decizii. Și acum îmi spuneți că președintele statului are timp să stea 3 ore în trafic pe DN1? Nimic mai bun de făcut?

Nu mai e un artificiu de popularitate, a pierdut de mult acea cursă. Eu sunt omul care susține că ar trebui să zboare peste tot cu elicopterul, că poate nu are timp de pierdut în trafic și nici riscuri inutile de luat.

V-am zis cum l-am cunoscut eu pe Băsescu la volan? E amuzant… de citit.

    11 comentarii

  1. De cand se suspenda permisul pentru nerespectarea distantei regulamentare?

      (Citează)

  2. lol@permisul suspendat pentru lovit din spate :)

      (Citează)

  3. Ar trebui sa se suspende permisul pentru necunoasterea motivelor pentru care se suspenda permisul.

      (Citează)

  4. conduce ca are permis, ca este om, ca are si el placerile lui “lumesti”, in afara de functia de presedinte.
    nu inteleg de ce se face atata caz pentru un rahat.
    da, a facut accident. si? a omorat pe cineva? a provocat cine stie ce complicatii? a blocat traficul cateva ore?

    nu, a fost o chestie minora. big fookin’ deal.

      (Citează)

  5. @vlad: omul asta ar trebui sa fie, cel putin in principiu, o persoana ocupata. stii, genul de om care ia decizii si are in maini destinul unei tari.
    in cazul asta NU ar trebui sa ai timp sa conduci o masina sau sa iti faci o cafea. ai fost ales presedinte, joaca-te de-a presedintele, nu de alta, dar sunt inca multe probleme de rezolvat in Romania.

      (Citează)

  6. @stefan: sa inteleg ca propui ca omul presedinte sa nu aiba concediu?

      (Citează)

  7. @stefan – hai sa nu exageram. are si el un program. in rest, e un om ca toti ceilalti. si face ce vrea in timpul sau liber.
    sa nu crezi ca-l apar sau ca sunt pro-basescu, ci pur si simplu mi se pare o aberatie toata tevatura asta.
    a avut un accident pe care l-a rezolvat pe cale amiabila. pentru ca asa este legea. ce a facut ilegal? sau imoral?

      (Citează)

  8. Si mai mult de atit. Aseara urmaream stirile de pe nus ce post, probabil protv, si un nene reporteras incerca sa scoata senzationalul de la un nen care locuia in zona accidentului si ca era era si un fel de martor. Omul era mai tigan la fata, dar atita bun simt si jet ce a aruncat in reporterasul cautator de senzational, de nu-i adevarat. Omul sounea clar si tara, frate, omul s-a lovit usor de altul. Nu a fost absolut nimic iesit din comun. Nu mai cautati prostii ca nu io sa gasiti. SI asta tot insista.

      (Citează)

  9. Ar trebui sa se suspende permisul pentru necunoasterea motivelor pentru care se suspenda permisul.

    tare :))

    sa inteleg ca nu esti sofer….

      (Citează)

  10. De ce? Pentru ca eu chiar cunosc motivele?

      (Citează)

  11. Sînt convins că atunci cînd se duce de la Cotroceni la guvern sau la orice eveniment oficial merge cu maşina oficială, cu şofer, 7 maşini de escortă, sirene şi girofare, trecut pe roşu şi tot tacîmul. Din punctul meu de vedere e chiar foarte frumos din partea lui că atunci cînd merge în interes personal la mall sau mai ştiu eu unde, merge singur, respectă stopurile, fără să încurce circulaţia !!! Bravo lui !!! la următoarele alegeri votez Băsescu :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus