un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trenulețe și mașinuțe

13 Mar 2013  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Mi-a plăcut mereu că în străinătate există magazine pentru toate pasiunile posibile și acestea nu vând doar câteva produse, ci toată gama posibilă. Mai jos vedeți întâi un magazin de trenulețe care avea și locomotive în culorile locale, cum sunt acele Renfe pe care le vedeți acolo.

Iată și un magazin de mașinuțe, unde găseai cam orice model posibil de stradă, curse și Formula 1. Am văzut inclusiv un set special Skyfall cu un Range Rover (ciudat, având în vedere că în film era un Land Rover) și un Aston Martin de epocă. În centru era montată o pistă foarte mare de mașinuțe electrice (nu știu cum se cheamă acel tip), cu 6 piste.

    8 comentarii

  1. Pista respectiva se numeste pista de slotcars :) Am una acasa :) mai mica si mai amarata :)

    http://www.youtube.com/watch?v=NDu7cF0m8QQ

    Daca te tenteaza sa te joci cu asa ceva spune-mi si te invit la editia din 2013.

      (Citează)

  2. Faptul că există așa ceva arată că economia merge și piața e dezvoltată.

    Și pe la noi entuziaștii se chinuie să facă treabă. http://www.trenulet.ro există în online de ceva vreme. Am văzut că au acum și magazin în Crângași.

      (Citează)

  3. Era si la noi magazin de trenulete, Trainergy, parca, in Plaza Romania, la Diverta, unde era si un trenulet mai marisor, publicitar, care se plimba pe o linie in jurul unor produse.

      (Citează)

  4. in ce tara ai vazut magazinul?

      (Citează)

  5. Merci,

    O sa vizitez in septembrie Barcelona timp de 7 zile si o sa iti urmaresc blogul, poate scrii un articol complet despre ce ai facut in Barcelona, un mini tour guide

      (Citează)

    • Whaa, sunt prea multe de zis. Dacă mergi prima oară acolo, fă traseul obișnuit de turist: Sagrada Familia, plimbă-te pe Paseo de Gracia ca să admiri bulevardul și apoi Placa Catalunya și apoi în jos pe Rambla până la port. Mergi neaparat pe Montjuic ca să vezi fântâna colorată, cam seara pe la ora 19.

      Găsești mai multe articole în tag-ul Spania https://www.nwradu.ro/tag/spania/

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus