un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stagiu la Intel și conferință Blackberry

24 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Două știri pentru dezvoltatorii de aplicații:

Intel Romania Software Development Center anunță deschiderea a 9 poziții de stagiar pe perioada verii, pentru studenții pasionați de tehnologiile software și hardware. Stagiile se adresează studenților din anii 1, 2 și 3.

“Stagiile pe care le organizăm pentru studenți sunt extrem de atractive, pe domenii precum dezvoltarea de software pe platforma Android, pe Yocto și pe Tizen, dar și stagii pe zona de High Performance Computing, Perceptual Computing sau Cloud Computing. Participând la acest program, studenții au posibilitatea de a-și face stagiul de practică într-unul din centrele software cu cel mai ridicat nivel de expertiză din România, să învețe ce înseamnă cultura organizațională a unei mari companii și, poate cel mai important, să lucreze la proiecte care vor construi tehnologiile viitorului sub îndrumarea inginerilor Intel. Obiectivul nostru este de a le arăta că se poate face performanță în domeniul IT și în România și să îi convingem de oportunitățile locale”, a declarat Monica Ene-Pietroșanu, Country Manager Intel Romania Software Development Center.

Studenții care doresc să aplice pentru unul din cele 9 stagii își pot trimite CV-ul accesând http://intel.stagiipebune.ro până pe data de 13 mai a.c. După perioada de înscriere, studenții vor participa la o sesiune de interviuri. Stagiul de practică se va derula în perioada 10 iunie – 10 septembrie și, pe lângă lucrul efectiv la proiecte alături de specialiști de vârf din cadrul Intel, studenții vor participa la o serie de cursuri, ateliere de lucru și activități de team-building.

A doua este pentru cei interesați de ecosistemul Blackberry.
Conferinţa BlackBerry 10 mini Jam este un eveniment creat de BlackBerry Developer Group Balkan şi Ambasada Canadei şi susţinut de compania BlackBerry.

Evenimentul va dura o zi şi se va ţine la hotelul Zira din Belgrad, Serbia pe data de 6 Aprilie 2013. Participarea este gratuită, iar 100 din cei 500 de participanţi vor primi câte un premiu surpriză.

Programul conferinţei va începe cu o prezentare generală a noii platformei BlackBerry 10, şi va continua cu seminarii aprofundate despre opţiunile de app/game development pentru această platformă:

  • Native SDK (C/C++)
  • WebWorks (HTML5)
  • Adobe Air (ActionScript)
  • Android Runtime (Java)

Programul se va încheia cu o petrecere organizată de către BlackBerry Developer Group Balkan.

Da, e în Serbia, dar se rezolvă cu un tren sau cu mai mulți oameni grupați la o mașină.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus