un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nokia 105, un dumbphone ieftin

2 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

nokia_105

Nokia a lansat la Barcelona și acest model numit 105. Este un dumbphone ca pe vremuri, dar cu ecran color și carcasă pe albastru sau negru. De ce? Pentru piețele emergente, unde va costa 15 euro, și, dacă este atât de rezistent pe cât mi s-a părut când l-am atins (și apoi am fugit ca de dracu, pentru că mâna mea de mult nu mai pune mâna pe ceva ce nu-i smartphone) și cu autonomie mare, eu l-aș vedea util și pentru a fi împărțit angajaților din posturi mici, bătrânilor și copiilor.

Între 25 și 28 februarie am fost la Mobile World Congress în Barcelona, la invitația Orange România. Urmăriți toate noutățile pe tag-ul MWC2013, Twitter și Facebook!

  4 comentarii

 1. corectează un pic articolul.

    (Citează)

 2. Premium articolul asta!

    (Citează)

 3. Romanii sunt bogati rau, isi cumpara smartphone-uri desi lucreaza la fastfood.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus