un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Motorola RAZR HD, un smartphone foarte bun cu baterie mărișoară

1 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

motorola_razr_hd_01
Motorola Razr HD m-a impresionat din prima prin culorile vii ale ecranului său. Arată extraordinar și Motorola l-a prezentat într-un stand un pic întunecos, pe o masă de un gri închis, făcută parcă pentru a scoate în evidență aspectul excelent al ecranului.

La capitolul design și aspect, Razr HD este un Motorola clasic. Spatele este texturat frumos, dar partea frontală este mai banală, neagră și cu sigla Motorola deasupra, ca o plăcuță metalică.

Specificații Razr HD: ecran 4,7 inci Super AMOLED, rezoluție 1280 x 720; camera este de 8 megapixeli, include 16 GB memorie internă și slot de card micro SD șî rulează Android pe un procesor dual-core la 1,5 GHz. Dimensiunile sunt 131.9 x 67.9 x 8.4 mm și cântărește 146 grame. Bateria este de 2500 mAh, chiar mare.

Totuși, acesta nu este telefonul pe care-l căutăm. Ce mă interesează de fapt este varianta cu baterie de 3300 mAh, numită RAZR Maxx HD, o baterie care ține 2-3 zile pe același hardware și într-o carcasă cu vreo 2 milimetri mai groasă. Modelul anterior avea o autonomie uriașă. RAZR HD este un telefon foarte bun și performant, RAZR Maxx HD probabil că va fi extraordinar.


motorola_razr_hd_03
motorola_razr_hd_04
motorola_razr_hd_05
motorola_razr_hd_09

Iată și un benchmark.
motorola_razr_hd_10

Și un clip video.

Între 25 și 28 februarie am fost la Mobile World Congress în Barcelona, la invitația Orange România. Urmăriți toate noutățile pe tag-ul MWC2013, Twitter și Facebook!

    8 comentarii

  1. Ce treaba are huawei ala cu razr hd ?
    Cred ca ai gresit poza :))

      (Citează)

  2. Modelele astea au fost lansate in Sept 2012 in US. Trist ca abia acum ajung in Europa. Si mie mi se pare foarte bun Maxx datorita bateriei.

      (Citează)

  3. Ai idee cand va fi disponibil in Romania RAZR MAXX HD? Sunt cam tentat sa-mi schimb Defy-ul.

      (Citează)

  4. Eu am detinut motorola razr maxx si am fost foarte multumit de autonomia bateriei. Pacat ca l-am pierdut :(

      (Citează)

  5. Nu cred sa fie comercializata varianta HD in Europa.

      (Citează)

  6. Salutare!
    Consider ca merita investitia si doar pentru ecran si rezolutie. Oricum, eu folosesc Motorola de ani de zile si sunt “fidela”, :)
    O primavara frumoasa tuturor!

      (Citează)

  7. Oficial Motorola nu activeaza in Romania decat prin cateva modele aduse de operatori . Daca vor inova in continuare pe partea de baterii vor avea cartea castigatoare (deja au hardware suficient de performant) .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus