un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Laptop cu cadou espressor Dolce Gusto

19 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

cadou_krupsFoarte multe dintre laptopurile vândute de eMAG includ în aceste zile și un espressor Krups cadou, din gama Dolce Gusto Piccolo. Altfel spus, dacă plănuiți să cumpărați un laptop, făceți-o acum, primiți și un cadou util în valoare de aproximativ 400 de lei și care face o cafea foarte bună. Lista completă a promoției.

Recomandări în funcție de buget:
1.799 leiLaptop Acer Aspire E1-571-32344G50MNKS – are procesor Core i3, 4 GB memorie RAM, hard-disk mare de 500 GB, DVD writer, ecran 15 inci, baterie 6 celule. E un laptop bunicel la activități uzuale de browsing, email, office, skype, uitat la poze și filme. Nu-i un model foarte performant, dar la acești bani, plus espressor cadou, e o alegere bună.

2.499 leiLaptop Asus K56CA – un model cu procesor Core i7, care îl face mai performant și vă puteți descurca și la editare foto și video. 15 inci, 500 GB, subțire de doar 21 mm, sistem audio SonicMaster și DVD writer, dar baterie este de doar 4 celule.

2.799 leiUltrabook Lenovo IdeaPad U310 – dacă vreți un ultrabook, acesta este cel mai accesibil. Procesor i5, hard-disk de 500 GB cu un mic SSD pentru caching și accelerarea sistemului, 13 inci, include Windows 8 în acest preț. Singura problemă este bateria de 3 celule, dar tot vă asigură 4-5 ore de autonomie.

2.949 lei Laptop Dell Inspiron 3521 – un model performant, cu procesor I7, spațiu 1 TB pe hard-disk, 4 GB de memorie, dar cu încă un slot liber, DVD writer, patru porturi USB din care două USB 3.0, placă video performantă.

    3 comentarii

  1. Editare foto cu rezolutia aia?

      (Citează)

    • Depinde ce editare foto faci, dar cea mai importantă mi se pare viteza de procesare. Un batch resize la 300 de fotografii de la 3800 px la 1024 px poate dura multe minute pe o configurație slabă. Un sync de ceva banal (rotire și crop și un sharpening, să zicem) în Lightroom pe 1000 de fotografii, apoi Export la o rezoluție mai mica poate dura ore. Prefer hardware în fața rezoluției.

        (Citează)

  2. Mai pui 200 RON si iei un laptop cu un procesor mai bun, nu e atat de OK cel de la ASUS. Mai repede un 3610q

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus