un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum face Cancan reclamă dintr-o tragedie

19 Mar 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Iată cum se face o reclamă din tragedia unei familii. A murit Michaela Nicolescu, 31 de ani, fostă la emisiunea Abracadabra, după o boală lungă. Citez dintr-un articol din Cancan:

Michaela Nicolaescu s-a nascut intr-o zi guvernata de Pamant Yang si de Sobolan, in an de Cocos. In destinul ei a existat un dezechilibru din cauza prezentei in exces a Metalului.

Ea a avut mult metal, ceea ce i-a adus foarte mult talent, insa s-a creat un dezechilibru fatal in momentul in care a venit si mai mult metal in destinul ei

Problemele ei de sanatate au inceput in 2011, an guvernat de Metal Yin si de Iepure, care s-a ciocnit de Cocosul din anul in care s-a nascut Mica. Aceasta ciocnire i-a slabit sistemul imunitar, iar la acest proces a contribuit si Metalul Yin care i-a epuizat elementul sineului, Pamantul Yang.

Din pacate, Mica nu a luptat pentru viata sa din cauza unei alte penalizari din destin care nu i-a permis sa caute remedii. In 2012, Dragonul care a guvernat acest an a atacat Cainele din destinul Micai si contribuit la agravarea starii sale de sanatate.

Ziua in care a decedat Mica a fost guvernata de Pamant Yin si de Iepure, iar luna martie este la randul ei guvernata de Iepure si de Lemn Yin, anul fiind aspectat de Apa Yin si de Sarpe, animal de Foc. Toate aceste elemente i-au atacat elementul sinelui, Pamantul, care a fost consumat de Lemn, Apa si Metalul din Destin. Lemnul ataca Pamantul (prin radacinile sale care destabilizeaza pamantul), iar Apa consuma Pamantul si ea.

Și alte prostii din acestea. Ultimul paragraf al articolului spune:

Pentru consultanta Feng Shui si Coloanele Destinului, scrieti pe adresa *******@gmail.com si accesati a******.wordpress.com

Tare, nu? Felicitări Cancan!

    7 comentarii

  1. E foarte simplu. Asta se cere, asta se vinde. Nu-i foarte complicat.

      (Citează)

  2. Cand credeam ca nu au cum sa ajunga mai josnici mi-au demonstrat ca se poate…

      (Citează)

  3. Sigur n-ai luat asta de pe Institutul Dacic de Ortodoxism Cuantic? Mi se pare umpic prea aberant chiar si pentru cancan.

      (Citează)

  4. Vorba lui Mircea Badea: “Cine crediteaza tabloidele e bolnav mintal.”

      (Citează)

  5. ca sa citez din jumatatea mea (psihiatru): “zici ca sunt note din jurnalul pacientilor mei”

      (Citează)

  6. Fuck, e aproape la fel de halucinant ca un text de Lorin Fortuna. (google him)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus