un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Huawei Mediapad 7 Lite, tabletă de 999 lei cu 3G

2 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

huawei_mediapad_7_lite_02
Huawei MediaPad 7 Lite este o tabletă ieftină, dar bine dotată. Are 7 inci, procesor dual-core 1 GHz, rezoluție 1024 x 600 pixeli, slot de card micro SD și memorie internă. Ecranul este de tip IPS, adică oferă o reproducere bună a culorilor chiar și din unghiuri mai largi de vizualizare.

Costă 999 lei la eMAG chiar acum. Nu v-am zis care-i cel mai tare lucru. În acești bani, tableta include și conectivitate 3G, fiind unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață cu această funcție integrată.

Iată câteva imagini și mai jos un hands-on video.

Între 25 și 28 februarie am fost la Mobile World Congress în Barcelona, la invitația Orange România. Urmăriți toate noutățile pe tag-ul MWC2013, Twitter și Facebook!

    11 comentarii

  1. Ai zis de prea multe ori 799 ca sa zici ca e o scapare. Proasta documentare!

      (Citează)

    • Pai, 1. dacă tu crezi că în mijlocul MWC-ului eu mai țin minte toate prețurile din țară, îți mulțumesc pentru încrederea în memoria mea, dar nu pot face asta și 2. chiar a fost 799 lei la ofertă specială la eMAG, dar s-a terminat promoția, ceea ce nu aveam de unde să știu că se va întâmpla.

        (Citează)

  2. Eu nu inteleg de ce ar da cineva atatia bani pe un huawei basit , cand ar putea cumpara un superb NEXUS 7 ?! Tocmai a fost declarata tableta anului . Bine bine … ati putea spune ca are 3G huawei-ul insa pentru ~300 – 350 ron in plus chiar si nexus va avea 3g + 24GB in plus stocare inca 2 core-uri competente si ceva RAM .Experienta este total diferita – nu incape indoiala – incercati-le pe ambele si vedem apoi daca te lasa mana sa cumperi de la chinezii(:)a se citi chinejii )de la huawei

      (Citează)

  3. Intradevar NEXUS 7 bate la curul gol orice tableta din jona ei de pret. Plus ca nu am incredere in brandul Huawei

      (Citează)

  4. Eu consider altfel – Daca ai 800 RON Pentru o tableta ai doua variante (nu cred ca nu imi dai dreptate) :
    1. Iti iei o tableta Allview or something de 300 ron si de restul iti achiti facturi / ai de mancare
    2. Daca vrei sa-ti iei o tableta si e musai, pe viata si pe moarte, mai strangi “din buci” cum s-ar zice si iti iei una buna . Suntem prea saraci ca sa cumparam stifturi . Memopad e departe in comparativ – Are un chipset ultra low cost / low power / low performance . DECI PAS . In schimb PhonePad cu Intel ar putea fi un best buy (depinde cum se va marketa si la ce pret)

      (Citează)

  5. Eu nu inteleg de ce 3G la tablete este atat de pretuit. Eu nu as face inca un abonament date pentru tableta. Tableta o folosesti pentru chestii usoare, acasa unde ai wifi. Daca esti pe drum si chiar vrei internet pe tableta, poti sa iei net de la un telefon cu conexiune 3G.
    As alege (am sa cumpar) Nexus 7, care are o rezolutie ecran mai buna, un procesor mai bun (4xA9 vs 2xA8) cred ca si GPU mai capabil. Am o strangere de inima fata de Nexus care are doar 16GB memorie flash si nu suporta SD card.

      (Citează)

    • @Valentin G: există și Nexus 7 cu 32 GB stocare internă.

      @Liviu: da, asa este. Culmea e ca Nexus 7 suporta USB host după ultimul update la 4.2, ar n-am putut testa dacă poți conecta direct stickul USB Digi sau orice alte modem direct la tableta fără 3G printr-un cablu USB on the go.

        (Citează)

  6. E simplu , un SIM de stick digimobil in tableta = LOVE (ca e gratis). trafic de date gratis (vreo 5 GB trafic) apoi scade viteza … Nu vei fi mereu conectat la wifi , de exemplu esti pe tren / drum prin tara . Te ajuta foarte mult sa fi conectat .

      (Citează)

  7. @Valentin G: Doar pentru că tu nu înțelegi utilitatea conexiunii permanente la internet pe tabletă, nu înseamnă că e o prostie. Eu, spre exemplu, am un Galaxy Tab 2 de 7″ cu un sim DIGI și am internet tot timpul, în facultate, metrou, parc, malluri/fast fooduri/ alte locuri fără Wi-Fi. Întrebarea corectă e: la ce naiba folosesc tabletele fără 3G? Din moment ce Apple a lansat iPad-ul fără și la o lună după au băgat mare și au scos una cu 3G că-și luau bobârnace de la presă și utilizatori.

    @NWRadu: M-am chinuit o seară întreagă cu un stick DIGI și un Nexus 7. Trebuie root dacă nu are suport integrat (cum au Evolio și Allview).

      (Citează)

  8. @Flo: Incazul meu stau toata ziua la birou conectat la internet, acasa iar internet. Daca sunt la metrou sau in masina ma descurc destul de bine cu telefonul, pentru ca pe asta il am tot timpul la indemana. Sunt saturat de net, o tableta ar fi buna ca sa fac browsing pe net de pe canapea. In afara de jocuri simple si browsing pe net nu vad ce mai poti face pe o tableta.

    Spunea cineva care isi cumparase tableta si spunea ca el s-a convins: “tableta este pt prosti si parlamentari”. Asa ca i-a lasat-o fi-sei sa stea pe facebook cu ea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus