un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hostway România este în topul MONDIAL al performanței hostingului

14 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Încă o știre mișto despre o reușită românească: Hostway România este pe locul 8 în topul mondial al companiilor de hosting.

Hostway este un gigant mondial în domeniul hostingului, dar performanța despre care vorbesc este a sistemului din România. Netcraft, o companie străină care testează performanța companiilor de hosting din diverse țări, a plasat Hostway România pe locul 8 în topul global, după ce în noiembrie 2012 datacenterul respectiv intrase pentru prima oară în top pe locul 10.

Mie mi se pare că România face pași rapizi pentru a deveni un puternic centru regional în ceea ce privește comunicațiile. Avem rețele excelente de date mobile, avem internet de mare viteză pe rețele de calitate mult mai mare decât în alte țări, iată că acum vine și confirmarea că avem datacenter-uri bune și companii precum Hostway, care utilizează echipamente performante în ele. Cu un pic de noroc, business-ul de datacenter-uri ar putea înflori puternic în țara noastră, deja fiind deschise aici unele ultra-moderne.

Mai jos întreg clasamentul actual:
top_netcraft

    6 comentarii

  1. “Mie mi se pare că România face pași rapizi pentru a deveni un puternic centru regional în ceea ce privește comunicațiile”
    asa. si ce? :) e doar un biznis facut bine. nu da nimeni medalii pt asta.

      (Citează)

  2. La performanta asta a contribuit si viteza de internet din romania.
    Insa hostway sunt cumpliti de scumpi pentru ce ofera.
    Vezi hetzner.de sau contabo.com, firme germane care ofera mult mai mult la un pret mult mai mic, si credeti-ma ca cele 2 hostinguri germane merg foarte bine
    E bine sa dai banii in romania si NU la germani, dar la asa diferenta de pret…

      (Citează)

  3. Si eu tocmai ma hoatarasem sa renunt la ei! Acum ce fac? :)

      (Citează)

  4. Link? Clasament mondial facut de cine? Mai multe info, por favor! :)

      (Citează)

  5. My bad, nu vazusem! 2 observatii: daca te uiti in partea de jos a tabelului, vei vedea specificat ca rankingul e valabil pentru o zi. Si uitasesi sa precizezi ca taxa e 1200 GBP daca vrei sa faci parte din…tabel. :) Dpmdv nu sunt credibili. Ce mi-a atras atenția? Faptul ca cea mai buna companie de hosting (pe incercate) la nivel global, nu apare in top. Una peste alta, Netcraft e o firma britanică, asa ca raza de acțiune e mai mult Europa.
    Asta e ca si cum, tu Radu si eu Diana facem un top al celor mai tari frizuri din lume. Azi ești tu pe locul 1, mâine-s io pe locul întâi. Si uite asa ne declaram lideri globali ai frizurilor! Seriously! :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus