un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Colecția de primăvară de conferințe

4 Mar 2013  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Îmi spunea Cristi Manafu că în evenimentele pe care le pregătește pentru anul acesta își dorește sa integreze mai multe soluții concrete și idei aplicabile pentru cei din public. Asta nu-i deloc o idee rea, pentru că în general jumătate dintre prezentatori au tendința doar să-și prezinte propria companie, un fel de publicitate gratis, și doar cealaltă jumătate să vorbească pe niște studii de caz sau experiențe concrete.

Întrebările din sală sunt mereu în scopul de a învăța ceva de acolo și vă spun asta după ce am moderat mai multe astfel de secțiuni. Așadar nu pot decât să fiu fericit pentru o accentuare a prezentărilor practice.

Colecția de primăvară 2013 are următorul line-up:
Digital Marketing Forum – http://www.digitalforum.ro/ – 6-7 martie
Este primul eveniment care a pregătit un conținut de Nivel Mediu și Nivel Avansat pentru audienta din marketing. Aduce de aceea în discuție concepte mai putin întâlnite în alte conferințe  precum Multi-Channel Strategy, Digital Asset Optimization, Social Graph, Conversions Optimization, Demand Generation etc.

In grupul de vorbitori sunt atât specialiști locali, cât și internaționali  Invitatul special al evenimentului este Jeremy Spiller, un consultant cu o experiență de 17 ani in digital marketing și trainer of the year la Econsultancy, cea mai mare platforma de training-uri de online din UK. El va susține un training avansat pe 7 martie.

eTravel Conference – http://www.2013.etravelconference.ro/ – 11 aprilie
eTravel Conference este primul eveniment național de e-commerce si digital marketing dedicat serviciilor din turism. Se va desfasura pe 11 aprilie la Bucuresti si va reuni conferinte cu liderii pietei din Romania si invitati din Europa si trei seminarii avansate de marketing, susținute de practicieni cu experiență reala în promovarea turismului: Direct Response Marketing, Social Media & Mobile Marketing si Hotel Marketing.

Mobile Conference – http://www.2013.mobileconference.ro/ – 16 mai
Ediția include o conferință de mobile marketing, o întâlnire a dezvoltatorilor de aplicații mobile si o competiție a celor mai bune aplicații, campanii și mobiste-uri create pe plan local.

    5 comentarii

  1. sunt convinsa ca aceasta conferinta aduce multe elemente de noutate in e-commerce

      (Citează)

  2. sunt convinsa ca aceasta conferinta aduce multe elemente de noutate in e-commerce

      (Citează)

  3. sunt convinsa ca aceasta conferinta aduce multe elemente de noutate in e-commerce

      (Citează)

  4. sunt convinsa ca aceasta conferinta aduce multe elemente de noutate in e-commerce

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus