un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Samsung NX300, mirrorless nou

26 Feb 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

samsung_mirrorless_nx300_07
Samsung NX300 este cel mai nou mirrorless de la producătorul coreean și îl puteți vedea mai jos cu diverse obiective montate pe el. Varianta maronie, cu piele (sau imitație), arată foarte foarte bine, aspectul retro fiind perfect executat.

Specificații NX300: senzor APS-C 20 megapixeli, Wifi, ecran tactil AMOLED, rafală 9 fps, shutter 1/6000, posiblitate de înregistrare 3D cu un obiectiv special.Fotografele și cei care nu se tem să-și arate latura feminină pot să cumpere chiar și un obiectiv roz.
samsung_mirrorless_nx300_11

Între 25 și 28 februarie sunt la Mobile World Congress în Barcelona, la invitația Orange România. Urmăriți toate noutățile pe tag-ul MWC2013, Twitter și Facebook!

  4 comentarii

 1. pink, ftw !

  chiar intrasem pe articol să înțeleg ce e cu sărma aia suport obiectiv, și care e inovația tehnologică. După aia mi-am dat seama că e un fel de dispozitiv antifurt.

    (Citează)

 2. Si pe mine tot sarma m-a intrigat initial :)

    (Citează)

 3. Kitsch

    (Citează)

 4. Foarte bun aparatul. Si 20-50u compenseaza prin rapiditate lipsa OIS ;)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus