un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mașina mea are propriul ei calendar

26 Feb 2013  ·

AUTO, TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Drumul de ieri spre aeroport mi-a adus aminte de unul asemănător făcut cu o săptămână în urmă, când decolam spre Londra. Pe la 6 dimineața mi-am dat seama că n-am rovignetă…

Cu doar o săptămână în urmă aplicația auto.ro a primit un update tocmai pentru astfel de alerte și remindere. Există acum secțiunea “Mașina mea” în care mi-am introdus toate datele despre rovigneta, CASCO, RCA, ITP și atât, că rate la bancă nu am, plus cu cât timp înainte să mă anunțe.

Începi prin a introduce câteva date despre mașina ta. Ele nu ajung pe server, ci se păstrează doar în telefon, au zis cei de la auto.ro

Apoi am introdus restul datelor și cu cât timp înainte să mă anunțe și asta a fost. Pe lângă utilitatea enormă a aplicației auto.ro, care îți arată parcările, service-urile, ATM-urile, benzinăriile și multe altele la nivel național, secțiunea “mașina mea” e un mic bonus plăcut. Poți adăuga chiar și propriile alerte. Descărcați pentru Android și iOS.

    6 comentarii

  1. instalez şi eu acum aplicaţia pentru ios, dar la tine itpul expiră în 2015? la mine tot timpul a expirat mai repede, care este secretul tău să primeşti atâţia ani de valabilitate?

      (Citează)

  2. Să vezi ce mișto e când ajungi la granița cu Bulgaria și constați că ai itp-ul expirat

      (Citează)

  3. cum mie nu a vrut sa imi introduca masina, m-am lasat pagubas

      (Citează)

  4. Daca ar si functiona aplicatia, ar fi misto… nici mie nu-mi ia modelul. Deocamdata e useless…

      (Citează)

    • Cred că o soluție ar fi să alegeți orice model. Important e să te anunțe când expiră chestii, iar modelul este doar ca să fie un identificator acolo. Poți să alegi și că ai Ferrari, nu e că-ți apar alte date în plus pe lângă CASCO, ITP și restul.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus