un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O idee pentru livrările de pizza

17 Jan 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Imaginile vorbesc de la sine, dar, pentru SEO bineînțeles, o voi spune și în cuvinte: carton de pizza cu “mâner” pentru felie. Chestia asta ar putea avea succes mare prin firme și la petreceri unde nu vrei să te murdărești pe mâine atunci când mănânci o felie.

cutie_pizza_1cutie_pizza_2

via 9gag

    11 comentarii

  1. si musti si din hartie, nu?

      (Citează)

  2. Nu musti si din carton pentru ca felia de pizza este mai lunga decat “cartonul/manerul” cu care ridici felia de pizza. Se observa din prima poza ca in centrul pizzei este un cerc care ramane in cutia de pizza.

      (Citează)

  3. Teoretic ideea este bună. Practic “manerul” te incurcă cand mananci, te murdaresti și strici si marginea pizzei.

    Daca era practic pizzeriile foloseau asa ceva.

    Un servetel livrat impreuna cu pizza te ajuta mai mult la final si are costuri mai mici pentru firma si client.

      (Citează)

    • @Andrei: nu folosesc ideea asta pentru că e scumpă și pizzeriile vor să reducă la minim totul. Puține investesc în livrare și de obicei asta înseamnă doar cutie personalizată, poate furculiță și cuțit într-o pungă de hârtie.

        (Citează)

  4. Ce te faci cu pizza care ti se moleseste in mana ?

      (Citează)

    • @Revo: dar acum ce faci cu ea? O indoi din nou, dar că în cazul de față nu trebuie să o atingi, ci o faci prin carton.

      @Nicu: ce sos? Sosul e deasupra. Multe pizza sunt livrate cu un fel de hârtie sau carton sub ele și nu se îmbibă de sos.

        (Citează)

  5. Andrei, in Italia pizzeriile care vand “la felie” folosesc asa ceva si e foarte practic…Iar servetelul umed, daca te referi la el, este destinat a-l folosi inainte sa mananci…

      (Citează)

  6. Mai este si problema sosului de pe pizza. Tot cartonul s-ar imbiba in sos si ar lasa o urma urata pe blat acolo in loc de sos…

      (Citează)

  7. @DePlictis: Era vorba de pizzele livrate nu cele vândute la felie in sistem take-away. Feliile de pizza se vând direct în cartonul “mâner” având rol de ambalaj și nu de protecție.

    @nwradu: Nicu spunea că se murdărește cartonul (bucata de deasupra) cu sos în momentul când apeși pe el.

    Nu este mai bună ideea să primești mănuși chirurgicale împreună cu pizza ca să nu te murdărești? :)

      (Citează)

  8. @Andrei, ideea cu mănușile e bună, numai să fie roșii :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus