un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Usturoi, film făcut de bloggeri, se apropie de lansare

8 Dec 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Groparu se apropie de lansarea unui film independent făcut aprope în întregime de bloggeri. Se numește Usturoi și mai jos puteți vedea două trailere ale acestuia.

Pentru cei care aţi deschis mai târziu calculatoarele, “Usturoi” (website blog facebook twitter) este un film independent care prezintă povestea a doi copii prieteni, unul rom, celălalt românaş, care fug de acasă la oraş ca să se facă actori. Filmul a fost turnat în lunile mai şi iunie în Sălaj şi în Cluj-Napoca, este o comedie românească autentică, proaspătă şi originală fără scene lungi la masă, fără cadre moarte, fără comunism şi (din păcate pentru unii) fără nuditate.

USTUROI from E-Motions Films on Vimeo.

  2 comentarii

 1. Tipic pentru filmele romanesti, vocile abia se aud. In rest sa auzim de bine, pare interesant.

    (Citează)

 2. Multumim foarte frumos! Cu singura mentiune ca este un film “si” cu bloggeri (cam 5 la numar), dar in covarsitoarea majoritate actorii sunt offlineri.
  @ byte00: cu exceptia scenelor in care se necesita masterizare hardcore, care costa o groaza de bani pe care nu-i avem (vorbim de scenele din tren, sau cele in care apar si alte sunete de fond, gen cotcodacit puternic), sunetul este chiar OK;)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus