un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tableta Nexus 7 cu 16 GB la 999 lei!

15 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

OMFG eMAG tocmai a scăzut prețul tabletei Nexus 7, varianta mare cu 16 GB de stocare internă, de la 1149 la 999 lei. Link la magazin!

Nu doar că-i cea mai bună tabletă de 7 inci a anului [review Nexus 7], dar luna aceasta ar trebui să primească Android 4.2, iar prețul este foarte bun.

Alte oferte de tablete.

  8 comentarii

 1. A venit deja 4.2. :)

    (Citează)

 2. @daniel nu si la mine :(. il ai oficial sau l-ai pus manual?

    (Citează)

 3. A venit oficial si la mine, ieri…

    (Citează)

 4. in Franta e 199 iepuroi direct de la Gogu deci si mai ieftin. Sa mor daca inteleg preturile din Romania…

    (Citează)

 5. stefan: raspunsul l-ai dat chiar tu, nu stiu cum nu intelegi :P.

    (Citează)

 6. @stefan: aproape jumatate din diferenta e doar diferenta de tva. In Franta pretul net este 166,38 EUR. La noi, e 175,33 (la cursul BCR de azi, ca nicio firma nu cumpara euro la pretul BNR).
  Restul e rotunjirea psihologica…

  PS: Sper ca am facut bine calculele.

    (Citează)

  • Da, nu vad nici eu unde este problema, preturile sunt aproape la fel la acest model.

   Ba cand iei in considerare ca Franta este o piata mult mai mare decat la noi, deci preturi de distributie mai mici, si ca acolo il vinde direct Google, e chiar normal. Anormal este pretul lui iPad Mini la noi, nu Nexus 7.

     (Citează)

 7. radu, problema e ca dupa “marea reducere” tot e mai scump decat pretul de baza din Franta.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus