un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ai Canon? Du-l la curățat gratuit

14 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Utilizatorii de aparate Canon sunt invitati in Showroom-ul F64, JOI 15 NOIEMBRIE (intre orele 12:00-20.00) pentru a-si curata GRATUIT aparatele foto DSLR Canon, precum si obiectivele Canon in cadrul programului Canon CPS.

Evenimentul de JOI se adreseaza tututor utilizatorilor de Canon DSLR, chiar daca nu fac parte din programul Canon Professional Services.

Detalii în pagina de Facebook F64. Nu e vorba despre curățat aparatul, că-i puteți da și singuri acasă cu o cârpă, ci de a vedea și întreba cum se curăță acesta și ce unelte sunt potrivite (perii, spray-uri, cârpe microfibră, bețe etc). Aflați mai multe despre Canon CPS tot atunci.

  2 comentarii

 1. Wow! Multumesc :)
  Cred ca o sa fie o coada imensa.

    (Citează)

 2. ar fi interesant daca ar curata si senzorul, de fapt ar fi interesant numai daca ar curata senzorul. dar din ce vad pe pagina de FB e cam tacere in legatura cu subiectul asta.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus