un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

LAN Party pentru bloggeri

25 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Toma Nicolau organizează un LAN Party pentru bloggeri, dar unul special, în care jucăm jocuri de când eram noi tineri: Counter-Strike, Quake 2, din astea. Lista e supusă la vot.

Nu vă trebuie nimic ca să participați, poate doar căști (și mouse propriu pentru profesioniști). Bloggers LAN Party are sponsori pe Romtelecom/Dolce care pun la dispoziție o sala, Maguay pentru hardware, Toshiba și ROCCAT pentru câteva premii. Ubisoft aduce câteva jocuri nelansate încă pe piață pentru a le juca noi.

Culmea, deși am fost printre cei care am discutat cu Toma despre idee încă de la începuturile ei, probabil nu voi participa și la bătaie, fiind in weekendul cu 1 decembrie. Păcat, v-aș fi bătut pe toți la CS/Quake/din astea.

Înscrierile se fac pe blogul lui Toma, dar azi…

    7 comentarii

  1. Lasa ca ne bati data viitoare :D. Sunt curios sa vad care se oftica si care tranteste mouse-ul :D

      (Citează)

  2. Pacat ca e pe 1 decembrie ca ma bagam si eu :(

      (Citează)

  3. :)) eu ma calific ca blogger? cu toti cei 300 de unici ai mei :))

      (Citează)

  4. Va bateam de nu intelegeati nimic, daca aveam blog :)

      (Citează)

    • @Radu: banuiesc ca da. Chiar daca locurile sunt limitate, nu cred ca stau toti cei 24 toata ziua acolo, ca sa nu poti intra in locul cuiva. Nu stiu cum va gandi Toma asta, dar loc eu zic ca e pentru mai multi.

      @AdrianG: daca as avea timp, as organiza pentru cititori cate un counter-strike sau ceva. Ne gasim noi vreum server care sa mearga bine.

        (Citează)

  5. Foarte tare ideea , pacat ca a fost ales weekendul gresit, cine nu profita de o zi in plus pentru o iesire din oras ? :D

      (Citează)

  6. Luati de pe steam cs go ca sunt reduceri !!!!!!!!!!!!!!! Daca nu acum asteptati de Craciun ca sunt reduceri de iarna . Radule daca tot esti gamer facem niste jocuri pe steam organizam un server de ventrilo tot .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus