un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HP dă muzică gratuit pe laptopurile lor (pentru 3 luni)

13 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Am primit astăzi de la HP România patru CD-uri cu muzică (din alea originale :P). No Doubt nu se despărțiseră? Împreună cu ele, un comunicat foarte mișto:

Utilizatorii HP din România se vor putea bucura muzica din portofoliul Universal prin intermediul platformei HP Connected Music, care va oferi acces la streaming și download gratuit pe toate PC-urile HP cu Windows 8

There’s a catch, cum se zice: streamingul este gratuit timp de 90 de zile, iar download ai voie doar 10 melodii pe lună (dar dacă ai streaming, e suficient). Nu știu ce se întâmplă după acea perioadă, probabil ca poți alege să plătești o mică taxă lunară.

Totuși, este un motiv în plus de a cumpăra laptopuri HP. Îmi place direcția aleasă de HP ca valoarea adaugată produselor lor. Dacă vă aduceți aminte de la review-urile din ultimele luni, atăt Spectre cât și Envy sunt dotate cu sistem audio Beats Audio, iar boxele se aud excelent. Sunt unele dintre cele mai bune notebook-uri/ultrabook-uri de pe piață la capitolul sistem audio. Iar acum, cu muzica de la Universal disponibilă inclusiv în România, înțeleg și motivul din spatele hardware-ului.

Atenție că-i nevoie de Windows 8 pentru asta. În curând va fi disponibilă toată gama, de la ultrabook-uri de diverse mărimi la laptopuri consumer și business user și la desktop-uri și all-in-one-uri.

Mai multe detalii în fișiere DOCX atașate:

    3 comentarii

  1. Chestia asta e valabila pentru laptopurile nou cumparate sau pentru toate HP-urile cu Windows 8?

      (Citează)

  2. Este un beneficiu oferit de HP, in cadrul unui parteneriat intre HP si Universal Music Group. Nu are legatura cu Microsoft sau Windows 8. Oferta se aplica pt toate PC-urile HP cu Windows 8 – care au ajuns in tara incepand cu luna Noiembrie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus