un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un cititor întreabă: HTC One S sau Galaxy S II

20 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

23 comentarii

Continuăm rubrica de întrebări primite de la cititori și vă rog să-i ajutați cu părerea voastră.

Salut … In primul rand as vrea sa te felicit pentru blogul tau si pentru toate posturile tale! Problema mea … Htc One S sau Samsung Galaxy S2 ??? din cate am citit pe la tine pe blog cred ca esti in masura sa imi raspunzi la aceasta intrebare! aaa htc de la orange din pacate … detin 1000 de lei si nu vreau ab mai mare de 23 de euro deci … cam aste asunt solutiile :) Multumesc!

Recomandarea mea ar fi HTC One S: cameră mai rapidă și mai bună, e mai rapid, e mai nou și poți spera la mai multe update-uri, are carcasă rezistentă plus interfața Sense.

    23 comentarii

  1. Dar îl recomanzi doar dacă are procesorul bun, nu cel despre care scriai acum câteva luni (acela care se supraîncălzea și nu ținea bateria).

      (Citează)

  2. Mai am o varianta: Acer Cloudmobile daca e Orange, 200 de euro la liber, ecran HD, acelasi procesor cu One S. Ar fi best buy daca se mai gaseste.

      (Citează)

  3. SII va primi Jelly Bean (confirmat oficial) , sunt sigur ca va avea in viitor si altele.

      (Citează)

  4. Se mai gaseste in magazinele Orange si-o sa mai aduca si online.

    Recomand si eu cu caldura Acer Cloud, il am de aproape doua saptamani si este excelent, inca nu-mi vine sa cred ca l-am luat la banii aia (85eur pt abonament de 15eur cu 350mb). ~7000 in antutu, 5272 in Quadrant, chiar mai mult decat One X.

    Review: http://next.lab501.ro/smartphone/acer-cloudmobile-s500-review-un-best-buy-de-la-orange/2

      (Citează)

  5. HTC One S daca e sigur ca are procesorul performant, altfel nu. Galaxy S2 nu prea mai merita.

    Personal as astepta pana in decembrie, cand sunt cele mai bune oferte la toti operatorii.

      (Citează)

  6. Sunt foarte multumit de Samsung SII, HTC nu am incercat.

      (Citează)

  7. One S merita doar daca are procesor S4 daca are S3 overclocked am citit ca are mari probleme cu bateria. Eu am Galaxy S2 de un an de zile si sunt foarte multumit de el. E mult mai rezistent de cat ma asteptam, l-am scapat de cateva ori pe gresie, pe ciment si nu a patit nimic. In legatura cu update-urile e mai mult o chestie morala, eu nu am simtit in folosirea zilnica o asa mare diferenta intre 2.3 si 4.0.3.

      (Citează)

  8. Sfatul meu, pune ochii pe ofertele de saptamana asta poate poti pune mana pe un one x sau s3(acum m-am uitat la orange -> black week si un s3 costa 258 euro la abonament de 23 euro) mai ieftin decat te astepti.
    Revenind la subiect, in ciuda faptului ca sunt fan Samsung in cazul de fata aleg Htc One S.

      (Citează)

  9. Cand s-a deschis magazinul Vodafone din AFI aveau o lista de vreo 10-15 telefoane cu discount 100EUR in weekend-ul acela. Fiindca trebuia sa-mi reinnoiesc abonamentul si deja N73-ul meu era depasit am avut fix aceeasi dilema: One S sau S2. Am ales One S-ul chiar daca avea procesorul cel slab si nu imi pare rau deloc dupa patru luni de cand il folosesc. Se misca excelent, bateria tine suficient (pentru un smartphone), aprox. 1,5 zile, se incalzeste la jocuri si filme dar nu rau. NFS Most Wanted merge perfect. De ce l-am ales? Este mult mai frumos, mai subtire, cu un an mai nou, interfata Sense, sunetul in casti este extraordinar, etc.

    N-am folosit un One S cu procesorul mai bun sa observ diferente asa ca nu pot sa stiu daca chiar se simte ceva.

      (Citează)

  10. one S e mult mai fain ca si desig, insa daca-l spargi (si sunt sanse mari ca sticla e curbata pe margini) o sa te rupa schimbatul display-ului ca e cu tot cu placa de dedesubt. E mai dubios sistemul.

      (Citează)

  11. Razr MAXX suckers :D

      (Citează)

  12. Daniel Mitran

    20/11/2012 la 7:53 PM

    HTC One S, mai ales daca are procesor S4.
    Si mai recomandat daca nu a mai avut pana acum Android; HTC Sense > TouchWiz

      (Citează)

  13. Acer CloudMobile S500 – 900ron la liber la orange. Este cea mai buna oferta la ora actuala, si este extrem de potent ca smarthphone !

      (Citează)

  14. Eu am pus aceasta intrebare … Acer nu vreau,nu imi plac laptopurile Acer , nu vad de ce sa imi placa un telefon … Spre One S ma indrept cu pasi repezi! La ce il folosesc eu , vorbit , mail , facebook , blog, presa cred ca nu am nevoie de procesorul S4 .. nu e rau nici cel de la orange cu S3.. asta este , traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!!! Va multumesc mult pentru raspunsuri!

    P.S: Daca cineva imi explica de ce sa aleg Acer CloudMobile S500 si este ceva credibil nu spun Nu!

    Multumesc!

      (Citează)

  15. Din cate am citit Acer S500 CloudMobile e cam la acelasi nivel cu One S-ul cu doua diferente.
    – pret mult mai bun pret Acer
    – baterie ceva mai buna la HTC.

    Un review Engadget Acer CloudMobile review

      (Citează)

  16. Am citit si eu acum despre bateria de la Acer .. sincer nu imi prea permit sa merg toata ziua dupa mine cu incarcatorul … daca ma joc la un curs continuu cred ca e gata bateria …

      (Citează)

  17. Catalin, avantajul major la Cloudmobile fata de One S il reprezinta rezolutia ecranului, 1280*720 fata de 960*540. In rest, bateria e mai slaba, dar detasabila fata de Htc care e incorporata. Ca soft, Htc vine cu Sense care e mai customizat fata de Softul de pe Acer care e aproape de Androidul stock. Ca suport pentru custom romuri momentan e mai bun pentru Htc, ca e mai vechi, nu stiu ce va fi in viitor si daca te pasioneaza asta. Repet, eu avantajul major il vad ecranul si de asta as si face upgrade la Acer de la Galaxy S.

      (Citează)

  18. am plecat de la iphone si am ajuns la acer :))))

      (Citează)

  19. Ok atunci as zice sa mergi pe One S, la constructie pare a fi mai premium decat Acer: aluminiu vs plastic. Sau cel mai bine te duci la un shop si le butonezi pe ambele si iti faci o idee daca Acer e asa naspa :D

      (Citează)

  20. nu imi place sincer … si nu as vrea sa regret … la one s imi place foarte mult designùl … si totul .. e htc nu acer:) mai astept oricum pana vineri cu blackfriday sa vad ceva oferte…

      (Citează)

  21. Eu doresc să-mi achiziționez primul smartphone și am găsit 2 care mi-au atras atenția în mod deosebit: HTC Desire C și Samsung Galaxy Mini 2. Nu sunt sigur pe care să-l aleg dintre cele două…au cam aceleași specificații… Voi ce mi-ați recomanda ?

      (Citează)

  22. Daniel Mitran

    21/11/2012 la 5:50 PM

    @r4dhu La ce bani le-ai gasit?
    Eu as prefera un fost flag-ship second hand (dar in stare buna) unui low-end care desi nou-nout e incomparabil ca experienta.

      (Citează)

  23. Pana la urma am prins Iphone 4S 32gb la 169 de euro cu abonament de 23 si l-am achizitionat! Acum astept sa vina … daca o sa vina:D Va multumesc pentru raspunsuri!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus